Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Linnes fark yaratır

Umut'a verdiği ve direkten dönen gol pasında topun şiddetini gözetlersek Linnes, Galatasaray'ın kanatlarına eksikliği duyulan kaliteyi getirecek. Mustafa Hoca'nın, "Galatasaray'a ayağı ısınsın" diye oynattığı Linnes oyun zekası, pozisyon bilgisi ve yüksek tekniğiyle göz doldurdu. Norveçli ceza alanına girdiğinde çevre kontrolü yapıyor ve topu rahat pozisyondaki arkadaşına aktarıyor.
Derin rotasyonlu Galatasaray ideale yakın Akhisar karşısında "İki ruhlu" ekip görüntüsündeydi. İlk yarı uyumsuz ve sıkıcı, ikinci yarı ise önde basan, bol pozisyon girişiminde bulunan... Öncelikle Bilal oyun zekası ve kalitesiyle lig yarışında daha fazla yer bulmalı. Golde Semih'le birlikte pozisyon hatası yapan Denayer çabukluğu ile savunmayı toparladı. Sıçrama yeteneği de olan ve tekniği yüksek bir oyuncu. Mustafa hoca Denayer'e kadroda şans vermeye devam edecektir.
Son dönemlerde Galatasaray savunmasında Denayer kadar çabuk bir stoper görmedim. Gençliğini ve çabukluğunu gözetirsek yönetim Denayer'in kiralama süresini uzatmalı. Transferi konusunda kafası karışık olan Emre Çolak final paslarında belki etkisizdi ama maç boyu çalışkanlığıyla göz doldurdu. Yasin Öztekin artık iki konuda kafasını değiştirmeli. 1-Yasin, topla hareketlendiğinde kalabalık savunma arasına girmemeli.
2-
Egoistliği bırakıp pas vermeyi de öğrenmek zorunda. Çünkü bu haliyle Yasin Öztekin elekle su taşıyor gibi oynuyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA