Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Transfer yapmalı

Kastamonu maç boyu G.Saray'a karşı açık futbol oynayıp mücadeleci ve dirençli tavır koyunca keyifli bir mücadele izledik. Özellikle geceye damgasını vuran oyuncu Sinan Gümüş oldu. Altyapısı Almanya olan genç Sinan, geçen sezon A2'de başlattığı golcülüğünü 11'de oynamaya başladığından beri A takımda da sürdürüyor. Attığı tüm goller vuruş becerisi olarak kalite kokuyor. Umut-Burak ikilisinin gol kısırlığı yaşadığı ortamda Galatasaray'ın gol ihtiyacını, Sinan karşılayacak gibi görünüyor. Sinan, arkasında Linnes oynadığı sürece daha etkili olacaktır.
Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli'nin istediği transferleri yapamadı. Bu yüzden Mustafa hoca, bazı oyuncuları değişik bölgelerde oynatarak verim almaya çalışıyor. G.Saray'ın temel sorunu rakibi önde karşılayamamak çünkü Burak ve Umut ikilisi duvar olup önde top tutamadıkları için G.Saray kolay pozisyon veriyor. Linnes'i ilk yarı orta sahada oynatıp önde basmasını istedi. Norveçli, başarılı oldu, kazandığı topları egoistçe davranmadan hemen boştaki arkadaşına oynamaya özen gösterdi.
Linnes sağ beke geçtikten sonra G.Saray oyunu Carole'un bölgesine çevirdiği için çok fazla çıkma şansı bulamadı. Yasin de Linnes'in bindirmelerine destek vermeyince Norveçli orta yapabilecek pasları alamadı. Yasin'in bu egoistliği kendisine ve Galatasaray'a zarar veriyor.
Yönetim transfer bitmeden hocanın istediği Benitez tipi bir ismi almalı. Çabuk bir kanat oyuncusu G.Saray'ı hücumda daha etkili hale getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA