Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Sorumlu Denizli

Semih-Carole kadroda yer buluyor, son haftaların formda ismi Sabri ilk onbirde yok. Sabri'ye yapılan adaletsizliktir.

Mancini ile Prandelli'yi kadroyla fazla oynadıkları için eleştirmiştim.
Hamza Hoca da sezon başından itibaren aynı hastalığa yakalanmıştı. Mustafa Denizli'nin kadro istikrarına önem vereceğini düşünmüştüm. Ama "KOCAMAN" aldandım. Mustafa Denizli'nin kadro tercihinde, "Ben yaparım olur" felsefesi Mersin'de iflas etti.
Akhisar maçında müthiş oynayan çabuk, hızlı ve etkili bindirmeler yapan Linnes Avrupa'da yok diye kulübede oturur mu? Stoper Denayer sağbek..
Denayer çabukluğu sayesinde Semih'e fark atar.. Geçen yıldan beri pozisyon bilgisini geliştiremeyen ve nerede durduğunu bilmediği için ofsaytı bozan Semih adeta Nakoulma'nın golüne "Pozisyon asisti" yaptı. İkinci yarıda da ikinci sarıyla atılıp Galatasaray'ı 10 kişi bıraktı.. Carole'un Akhisar maçında riskli oynadığını söylemiştim. Ne oldu? Oyun zekası kıt, top tekniği kısıtlı, pas verme özürlü ve orta yapma becerisi olmayan Carole'un bölgesini Mersin takımı resmen koridor yaptı..
Semih-Carole kadroda yer buluyor, son haftaların formda ismi Sabri ilk onbirde başlamıyor.. Sabri'ye yapılan adaletsizliktir..
G.Saray'ın savunma hattı Linnes-
Denayer-Chedjou-Olcan dörtlüsünden oluşsaydı, Mersin bu kadar etkili olur muydu?. İnanın Muslera'nın sık değişen savunma yüzünden dengesi bozuluyordur. Eğer bir gün Muslera, "Yeter. Bıktım artık" diyerek sahayı terkederse sonuna kadar haklıdır.... Biz bunları görüyoruz da Mustafa Hoca nasıl görmüyor şaşırıyorum. Linnes yok diye G.Saray, Lazio önüne bu kadroyla çıkacaksa vay haline..
G.Saray, Lazio'yu elese ne yazar? Ligi götüremeyen bu oyuncu grubu Avrupa'da bile yürüyemez..
"İlk iliği kaçıran düğmeleri ilikleyemezmiş.." derler. G.Saray'ın öncelikli hedefi önündeki ilk maçı kazanmaktır.
Ancak maceraya yelken açıp oyuncu tercihlerini çapına ve kalitesine göre yapmazsan, yerleriyle oynarsan Mersin'de işte böyle rezil olursun.. Bu yenilgiden sen sorumlusun Mustafa Hocam.. Not: TFF eğer ligin selametini istiyorsa hakem atamalarını Bünyamin Gezer'den almalı.. Mersin'i kutlayalım ama G.Saray düşmanı Gezer'in "Prensim" dediği ve Donk'u atmayarak eyyam yapan Yaşar Kemal Uğurlu'nun kararlarına bakalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA