Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Çaresizlik!

Galatasaraylı futbolcular, Ankara'ya yola çıkmadan Florya'da toplanarak birbirlerine "Seri galibiyetler" sözü vermişler ve başlangıç olarak da Gençlerbirliği deplasmanını kazanılacak ilk maç olarak belirlemişler. Söz verenlerin Selçuk'un attığı penaltı dışında sahada tek pozisyonu vardı onu da savunmacı Denayer gol yapamadı. Ben yine de Galatasaraylı oyuncuları kutluyorum! Çünkü Kayseri deplasmanında aldıkları bir puanın ardından tam 2.5 ay sonra Ankara'da 1 puan çıkardılar. Deplasmanda kazanamama alışkanlığı, Galatasaraylı oyuncuların ruh halini, mücadele gücünü, oynama arzusunu belgeliyor! Bugün Galatasaraylı oyunculara "Lig bitti" deseniz hemen bayram yaparlar. Galatasaray'ın sahadaki en iyileri gereksiz penaltı yapmasına rağmen Denayer ile Semih oldu. Bu ikili, savunmada Gençlerbirliği forvetlerini durdururken gol olabilecek kritik pozisyonlarda doğru müdahaleler yaptı.. Eğer Denayer- Semih ikilisi ön plana çıkıyorsa Galatasaray'ın haline bakın; zavallı ve çaresiz.. Unutmadan; Bilal de özverili oynadı ve savunmaya yardıma gelerek Aydın'ın ayaklarından topu mükemmel çalarak golü önledi.
Galatasaray yönetimi o kadar basiretsiz ki; Denizli sonrası takımın başına bir hoca bile bulamadılar. Getirdikleri Orhan Atik'i kusura bakmasın ben altyapıda bile çalıştırmam. Orhan hocanın soyadı Atik ama kararları hantal.. Başakşehir maçında en iyi olan Emre Çolak'ı çıkarıyor. Ankara'da Galatasaray'a galibiyet için gol lazım çalışkanlığıyla öne çıkan Bilal'i oyundan alıp yerine "Aman gol yemeyelim" korkaklığıyla Chedjou'yu sokuyor.. Orhan hoca sahada yürüyen çok top kaybeden, adamını kovalamayan Podolski'yi oyundan alacak cesareti gösteremiyor. Umut'un yerine öğrencisi Volkan Pala'yı bile düşünemiyor.
Sonuç; Galatasaray Kulübü bir tane futbolcular ise 1000 tane.. Heyecanını yitirmiş, tüccar zihniyetine bürünmüş oyuncularla yollarını ayıracaksın. Sözleşmesi bitenlerle asla sözleşme uzatmayacaksın. Galatasaray'da yeniden bir yapılanma olacaksa, bu yapılanmayı mevcut yönetim yapmamalı. Çünkü mevcut yönetimin futbol bilgisi ve futbolcu anlayışı maalesef Galatasaray'ı yeniden düzenleyecek kapasiteye sahip değil.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA