X İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARKADAŞINA GÖNDER Tekirdağ’ın Saray İlçesindeki Olaylarla İlgili Basın Açıklaması Yapan HDP’liler, AK Parti Seçim Aracına Saldırdı
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz

• Giriş Tarihi: 16.5.2015 20:38 Güncelleme Tarihi: 16.5.2015 22:54

HDP’liler, ’ın Saray ilçesinde dün gece meydana gelen olayları kınamak için Çorlu’da basın açıklaması yaptı. Atatürk Meydanında toplanan grup, yoldan geçmekte olan AK Parti seçim aracına saldırdı.
Yaklaşık 400 kişilik HDP’li grup, Tekirdağ’ın Saray ilçesinde HDP’nin seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınamak için Atatürk Meydanı’nda toplandı. Hükümete karşı slogan atan HDP’liler, bu sırada yoldan geçen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Metin Akgün’ün seçim aracına saldırdı. Ellerindeki bayrak sopaları ve tekmelerle yüzlerce kişinin saldırdığı aracı korumaya çalışan polislerle partililer arasında da arbede yaşandı. Bir süre devam eden arbedenin ardından HDP’li grup Omurtak Caddesi’nden yürüyerek Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Burada basın açıklaması okuyan HDP Tekirdağ Eş Başkanı Şehnaz Kaya, Saray’da partisinin seçim bürosuna yapılan saldırının demokrasiye sığmadığını söyledi. Basın açıklamasının ardından grup dağıldı.

• Haberler
  • Tekirdağ Haberleri
  • Tekirdağ’ın Saray İlçesindeki Olaylarla İlgili Basın Açıklaması Yapan HDP’liler, AK Parti Seçim Aracına Saldırdı