Maç Sonuçları

Ege'ye Cimbom geliyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalan 5 Ege temsilcisinin rakipleri belirlendi.

Giriş: 07 Aralık 2015, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 07 Aralık 2015, Pazartesi 15:59
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bugün gerçekleşen kura çekiminde Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ve PTT 1. Lig'de mücadele eden Karşıyaka E Grubu'da Galatasaray ve Kastamonuspor ile eşleşti.

2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Bucaspor ve Aydınspor 1923'ün bulunduğu D Grubu'na ise iki Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor ve Mersin İdmanyurdu düştü.

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un F Grubu'ndaki rakipleri ise Trabzonspor, Gaziantepspor ve Adanaspor oldu.

32 takımın 4'erli olarak 8 grupta çift devreli lig usulüne göre mücadele edeceği müsabakalar sonunda gruplarını ilk iki sırayı elde edecek ekipler son 16 Turu'na yükselmeye hak kazanacak. Kupada İlk maçlar 15-16-17 Aralık tarihlerinde oynanacak. Karşıyaka ilk sınavında Kastamonuspor'u İzmir'de konuk ederken, Akhisar Belediyespor, Galatasaray deplasmanına çıkacak. Nazilli Belediyespor da açılışı evinde Trabzonspor ile oynayacağı müsabakayla yapacak. Aydınspor 1923 ilk hafta Mersin İdman Yurdu'nu ağırlarken, Bucaspor ise Çaykur Rize deplasmanında terleyecek.