Maç Sonuçları

"Fenerbahçe'ye karşı kalem gole kapalı"

Tuzlaspor kalecisi Burak Onur, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maç öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Giriş: 15 Aralık 2015, Salı 00:00 Güncelleme: 15 Aralık 2015, Salı 10:11
Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında kendi sahasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Tuzlaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Ferruh Özgün idaresinde Tuzla Belediye Stadı'nda sürdürüyor.

Tuzlaspor Teknik Direktörü Ferruh Özgün, Fenerbahçe maçı öncesinde DHA'ya yaptığı açıklamada, "Sonuçta oynanmamış maç birçok hedef için bir göstergedir. Biz de Çarşamba günü Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz. Sadece bu maçı değil, her maçı kazanmak istiyoruz. Çok iyi, genç ve istekli bir takımımız var. Hem ligde hem de kupada güzel şeyler yapmak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Hem oyuncularımızda, hem de taraftarlarımızda bir heyecan var. Fenerbahçe'yi burada ağırlamaktan çok mutlu olacağız. Dostça bir maç olacağını düşünüyorum. Tabii sentetik saha, yani sıkıntılı bir saha, ama inşallah kazasız belasız iyi bir maç olur" diye konuştu.

Futbolculardan Haluk Türker, "Güzel bir kura oldu. Bizi ve Tuzla halkını heyecanlandıran bir kura. İnşallah hayırlısı olur. Biz elimizden geleni yapacağız" derken, Lider Koç da "Bizim için gurur verici bir durum tabii. Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı burada kendi sahamızda ağırlamak güzel olacak. Bizim için güzel bir tecrübe olacak. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Tuzlaspor kalecisi Burak Onur ise, "Fenerbahçe'yi ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk içerisindeyiz. Fenerbahçe'ye karşı öncelikle güzel futbol oynamak istiyoruz. Fenerbahçe'nin yıldızları dünya yıldızları aslında. Onlara karşı oynamak gerçekten gurur verici. İnşallah kazasız ve belasız, izleyenlere de güzel bir futbol izletiriz. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. İnşallah Çarşamba günü Fenerbahçe'nin dünya yıldızlarına karşı kalemi gole kapatacağım" ifadesini kullandı.