Maç Sonuçları

Altyapıdan 7 oyuncu

Giriş: 17 Aralık 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2015, Perşembe 05:49
Fenerbahçe, Tuzla karşısına ligde az forma şansı bulan oyuncuların yanısıra gençlerden kurulu bir kadroyla sahaya çıktı. Teknik Direktör Pereira, altyapıdan Yasir Subaşı, Samed Karakoç, Ramazan Civelek, Melih Okutan, Egemen, Caner Koca ve Semih Ergül'ü 18 kişilik kadroya aldı. Yasir, Samed, Ramazan ve Melih maça ilk 11'de başladı. Üçüncü kaleci Ertuğrul ise bu sezon ilk kez resmi maça çıktı.

NASIL OYNADILAR?
ERTUĞRUL: Rakibe çok fazla pozisyon verilmeyen maçta, kendini gösterme fırsatı bulamadı. Rüzgarın etkisiyle kötü kullandığı kale vuruşları dışında hata yapmadı.
YASİR: İlk dakikalarda heyecan yaşasa da kısa sürede toparladı. İleri çıkışlarda takıma katkısı olumluydu. Şansı da yanındaydı ve ilk maçında attığı golle alkış aldı.
SAMED: Kendisinden büyük beklenti olmasına rağmen istenen performansı sergileyemedi. Pereira ilk yarı sonunda oyundan aldı. Kötü bir deneyim yaşasa da, yetenekleri tartışılmaz.
RAMAZAN: Geçen yıl kupa maçlarında zaman zaman şans bulan oyuncu, üzerine koymuş bir görüntü verdi. En büyük özelliği olan hızıyla adını yine skor tabelasına yazdırdı.
MELİH: Sağ öndeki performansı iyiydi. Hatasıza yakın bir görüntü çizdi. Oynayan gençler arasında dünü en iyi değerlendiren isimdi. Şans buldukça daha iyi olacak.