Maç Sonuçları

Beşiktaş, Türkiye Kupası'na 3 puanla başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmasında Karabükspor'u Kerim Frei ve Cenk Tosun'un (2) golleriyle 3-0 mağlup etti.

Giriş: 17 Aralık 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 17 Aralık 2015, Perşembe 21:25

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu'ndaki ilk maçında sahasında PTT 1. Lig takımlarında Kardemir Karabükspor'u 3-0 yendi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri, 45+1. ve 67. dakikalarda Cenk Tosun ile 59. dakikada Kerim Frei kaydetti.

Maçın gollerini izlemek için tıklayın

Besiktas: 1- Karabükspor: 0 (Cenk Tosun)

Besiktas: 2- Karabükspor: 0 (Kerim Frei Koy)

Besiktas: 3- Karabükspor: 0 (Cenk Tosun)



Bu sonuçla ilk haftayı 3 puanla geçen Beşiktaş, diğer maçta Sivas Belediyespor'u 7-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un ardından grupta gol averajıyla ikinci sırada yer aldı.

- CENK TOSUN KUPAYA DA HIZLI BAŞLADI

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına 2 golle başladı.

Spor Toto Süper Lig'de sezona hızlı bir giriş yapan ve ilk 7 karşılaşmasında 5 gol kaydeden Cenk Tosun, daha sonra sadece UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımıyla İstanbul'da oynanan mücadelede gol atma başarısı göstermişti.

Cenk Tosun, Kardemir Karabükspor karşısında attığı gollerle bu sezon resmi maçlardaki gol sayısını 9'a yükseltti.

Bu arada siyah-beyazlı futbolcu, maçın ikinci yarısında sakatlandı.

Mücadelenin 76. dakikasında rakibiyle kafa kafaya çarpışan ve oyuna devam edemeyen siyah-beyazlı futbolcu, tedavisinin ardından direkt soyunma odasına gitti. Cenk Tosun'un yerine Muhammed Enes Durmuş oyuna dahil oldu.

- KERİM FREİ'IN RESMİ MAÇLARDAKİ 3. GOLÜ

Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei, resmi maçlardaki üçüncü golünü Kardemir Karabükspor'a attı.

Spor Toto Süper Lig'deki Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor mücadelelerinde birer gol kaydeden 22 yaşındaki futbolcu, PTT 1. Lig temsilcisi karşısında 59. dakikada takımının ikinci golünü kaydetti.

- VELİ KAVLAK 71 DAKİKA FORMA GİYDİ

Beşiktaş'ta 9 ay sonra sahalara dönen Veli Kavlak, Kardemir Karabükspor karşısında 71 dakika mücadele etti.

Siyah-beyazlı ekipte bu sezonki ilk maçına çıkan 27 yaşındaki futbolcu, takımının attığı ilk golü hazırlayan isimlerin başında geldi.

Veli Kavlak, 71. dakikada yerini genç futbolcu Eslem Öztürk'e bıraktı.

Beşiktaş'ta ikinci yarıda forma şansı bulan genç futbolculardan Eslem Öztürk, bu sezon ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giydi.

Beşiktaş'ta ikinci yarıda Cenk Tosun'un yerine oyuna dahil olan 18 yaşındaki Muhammed Enes Durmuş ise siyah-beyazlı formayı ilk kez bir resmi maçta terletti.