Maç Sonuçları

Yıldızlı pekiyi

atv'den canlı yayınlanan F.Bahçe-Antalya Ziraat Türkiye Kupası maçında futbolseverler 6 gol izledi. Kanarya'nın yıldızları 4 şık golle büyüledi

Giriş: 24 Aralık 2015, Perşembe 00:00 Güncelleme: 24 Aralık 2015, Perşembe 04:39
Pereira yarıştığı her kulvarda şampiyonluk istediğini Antalyaspor karşısında sahaya sürdüğü Luis Nani ve Van Persie'li kadrosuyla gösterdi.

Nani, Şener ve Van Persie (2) ile 3 puanı alan H Grubu lideri Fenerbahçe, yenilmezlik serisini 17 maça çıkardı. Antalyaspor'a, Emre ve M'Billa'nın golleri yetmedi.

Direk-yer-direk

Rakip yarı alanın ortasında topu alan Nani, önünü çok iyi boşaltıp ceza alanına girerken şutunu çekti, üst direğin altına vuran top yere çarpıp yeniden üst direğe çarparak ağlarla buluştu. Sarı kart cezası nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyecek olan Portekizli oyuncu, sarı lacivertli takımdaki 8. golüne ulaştı.

Gol değil roket

F.Bahçe'nin 31. dakikada Şener Özbayraklı ile bulduğu gol uzun süre konuşulacak cinstendi. Milli futbolcu, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 15. resmi maçta ilk golünü atarken, kaleye yaklaşık 35 metre uzaktan çektiği şutta top ağlara gitti. Sosyal medyada gol için, "Bu mesafeden mektup göndersen 1 yılda gider", "Şener gol atmadı roket attı", "Golü görmeyenler için söyleyelim o mesafeden taksi yüz lira yazar" yorumları yapıldı.

RvP'den duble

Hollandalı yıldız 49. dakikada Caner'in kullandığı kornerde iyi yükseldi. Kaleci M'Bolhi'nin önünde kafayı vurdu ve skoru 3-0'a getirdi. Van Persie 59. dakikada soldan gelen Caner'in ortasında arka direkte kafayı çok iyi vurdu ve kaleciyi bir kez daha avladı: 4-0.