Maç Sonuçları

"Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası"

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Timur Noyan," Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp Avrupa kupalarına katılma geleneğimizi sürdürmek arzusundayız. Eğer seçilirsek tüm konsantrasyonumuzu bu yöne kanalize edeceğiz." dedi.

Giriş: 29 Aralık 2015, Salı 00:00 Güncelleme: 29 Aralık 2015, Salı 14:32
Bursaspor'un 11 Ocak'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu için başkan adaylığını açıklayan Timur Noyan, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile tanışma toplantısı gerçekleştirdiklerini, kısa süre sonra bir kez daha bir araya gelip geniş kapsamlı durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.

Noyan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre için bir yandan listesine son şeklini vermeye çalıştığını, bir yandan göreve seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri hazırladıklarını, diğer yandan da kulübün ve takımın mevcut durumuyla ilgili geniş çaplı çalışma yaptıklarını belirtti.

Seçilmeleri halinde öncelikle Bursaspor'un ligde başarılı olması için çabalayacaklarını vurgulayan Noyan, "Bunun için teknik heyetin raporu önemli. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Kısa bir süre sonra bir kez daha bir araya gelip geniş kapsamlı bir durum değerlendirmesi yapacağız" dedi.

Noyan, ligde mümkün olduğu kadar üst sıralarda yer alacak bir Bursaspor planladıklarını ifade ederek, "Ancak kupa önceliğimiz olacak. Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp Avrupa kupalarına katılma geleneğimizi sürdürmek arzusundayız. Eğer seçilirsek tüm konsantrasyonumuzu bu yöne kanalize edeceğiz. Bu, ligi unuttuğumuz anlamına gelmesin. Bursaspor'un ligdeki yeri hep üst sıralardır" diye konuştu.

"Hamza Hamzaoğlu ile görüşmenizde transfer gündeme geldi mi?" sorusunu ise Noyan, "Hayır gelmedi. Ara transferde yüksek kaliteyi yakalamak çok zor. Ancak teknik heyetin bu yönde talebi olursa yerine getirilir" yanıtını verdi.