Maç Sonuçları

Bursaspor'dan farklı tarife

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Bursaspor- Boluspor maçını ev sahibi takım farklı kazandı

Giriş: 10 Ocak 2016, Pazar 00:00 Güncelleme: 10 Ocak 2016, Pazar 21:19

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 3. hafta maçında Spor Toto Süper Lig. Lig takımı Bursaspor, sahasında Boluspor'u konuk etti. A Spor ve Sabah.com.tr'den canlı yayınlanan maçı ev sahibi Bursaspor Jorquera, Dzsudzsak ve Necid'in golleriyle Bluspor'u 3-0 mağlup etti.

Bursaspor-Boluspor maçı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törenle açılan Timsah Arena'nın tam hazır olmaması ve Bursa Atatürk Stadı'nın elektronik sistemlerinin sökülmesi nedeniyle Balıkesir'de oynandı.

Bursaspor: 1- Boluspor: 0 Cristobal Jorquera

Bursaspor: 2- Boluspor: 0 Balazs Dzsudzsak

Bursaspor: 3 - Boluspor: 0 Tomas Necid

Yeşil-beyazlı taraftarlar stat değişikliğine rağmen karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Otobüslerle Balıkesir'e akın ede Bursaspor taraftarları, maraton tribününü doldurdu. Maratona, "Texas" pankartını asan taraftarlar maçın başlamasıyla birlikte takımlarına tam destek verdi.

Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'da kiralık olarak oynayan Sercan bu kez Bursaspor formasıyla Balıkesir Atatürk Stadı'na çıktı.

Yıllarca Bursasspor'da altyapıda çalışan, ünlü teknik adamların yardımcılığını yapan, 2 şampiyonluk yaşadığı Balıkesirspor'da ise kariyerinin en başarılı dönemini Teknik Direktör İsmail Ertekin de mücadeleyi izleyenler arasındaydı. Maçı futbol sevgisi ile tanınan Balıkesir Valisi Mustafa Yaman da takip etti.