Maç Sonuçları

'Birlikte oynamalıyız'

Van Persie'den mesajlar: Fernandao ile birlikte daha etkili oynuyoruz. Şu an uyumumuz çok fazla arttı. Mutsuz olduğum zaman bunu yüzüme yansıtırım. Benim kişiliğim bu...

Giriş: 14 Ocak 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 14 Ocak 2016, Perşembe 11:30
Ligin ikinci yarısına bomba gibi girmeye hazırlanan Robin van Persie, şampiyonluk yarışının çok zor geçeceğini belirterek önemli mesajlar verdi. Hollandalı yıldız, "Şu an ligde Beşiktaş'la biz zirvedeyiz. Şanslar yüzde 50-50 gibi dursa da Galatasaray tekrar yarışta iddialı konuma gelebilir. Fernandao'yla birlikte daha etkili oynuyoruz. Rakibin durumuna göre beraber oynayabiliriz. Şu an uyumumuz çok fazla arttı. Saha içinde yaptığım koşular, görülmesi zor koşulardır. Bu koşular görülmeye başladıkça keyif alıyorum. Daha çok gol atma şansım oluyor" dedi. Mutsuz olduğu zaman bunun yüzüne yansıdığını kaydeden Van Persie şunları söyledi: "Kişiliğim bu. Ben duygularımı gizleyemem. Neysem, oyum. Çok daha fazla şey vermem gerektiğini biliyorum. Bunları yapamayınca mutsuz oluyorum. Bu ifademe size yansıyor."

JENERİKLİK GOL
Van Persie dün geceye iki golle damga vurdu. Ancak kendisinin 2. takımının 6. golü jeneriklikti. Markovic, sol kanatta hareketlenen Van Persie'ya pasını çıkardı. Hollandalı topla birlikte ceza sahasına girdi. Önce ilk rakibini geçti, ardından kaleci Anıl'dan da sıyrıldı ve topu boş kaleye gönderdi. Bu gol Pereira'yı da kenarda coşturdu. Hollandalı gol sayısını 11'e çıkardı.