Maç Sonuçları

Deneme 1-2

Denizli, yeni transfer Martin Linnes'i ilk maçında sağ açıkta denedi

Giriş: 20 Ocak 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 20 Ocak 2016, Çarşamba 01:44
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda liderliği garantileyen Galatasaray, Akhisar deplasmanında Abdülkadir'in golüyle geri düştü. Umut Bulut ile puanı kurtaran Aslan'da oyuncuların farklı pozisyonlarda oynaması dikkat çekti.

'ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN YOLA DEVAM'
Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımının ikinci yarı oynadığı oyunu beğendiğini söyledi. "Soğuğa ve zemine karşın ikinci devredeki performanstan memnunum. Linnes'i kendi pozisyonundan biraz farklı kullandım. 45-50 gün sonra ilk kez 90 dakika oynarken fizik olarak eksiklik hissettirmedi. Ondan oldukça istifade edeceğiz" diyen Denizli, UEFA'dan gelebilecek ceza içinse, "Daha düşündüklerimizi gerçekleştiremedik. Şartlar ne olursa olsun yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

İKİNCİ DEVREDE KLASINI GÖSTERDİ
Mustafa Denizli sağ bek olarak transfer edilen Linnes'i Tarık'ın önünde sağ açıkta kullandı. Yüzde yüz hazır olmayan Linnes, hem biraz tutuk başladı hem de yedeklerden kurulu takımla uyum sağlamakta zorlandı. İkinci devre açılan Norveçli futbolcu, hücum hattında sürekli hareket halindeydi ve girilen tüm pozisyonların aktörü oldu. Bir pasında Umut'un şutu direğe, diğer pasında ise Yasin kaleciye takıldı. Linnes maç sonu, "Asıl yerim sağ bek ama hocamız beni sağ açıkta oynattı, elimden geleni yaptım. Benim için fark etmez. Bu formayı giymekten ötürü çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

UMUT, AKHİSAR'I SEVİYOR
Umut Bulut bu sezon attığı 6 golün yarısını Akhisar'a kaydetti. Burnundaki kırık nedeniyle maske ile sahaya çıkan Umut, lig ve kupada ağlarını sarstığı Manisa temsilcisini dün de boş geçmedi.