Maç Sonuçları

Hamza Hamzaoğlu: ZTK’nın maddi· katkısı büyük

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, A Spor’a özel açıklamalar yaptı. Hamza Hamzoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda tur geçmenin kulübün yaşadığı maddi sıkıntıları çözmek adına avantaj olduğunu söyledi.

Giriş: 30 Ocak 2016, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 30 Ocak 2016, Cumartesi 19:57

KAZANILAN MAÇLAR TESADÜFİ DEĞİL

Geldik artık tek maç oynanacak olan eleme maçına ve kendi sahamızda Amed Spor ile oynayacağız, onları da tebrik ediyorum ben. Amed Spor gibi yine Büyükçekmece Tepecikspor'u, Sivas Belediyespor'u ve Bucaspor'u da tebrik ediyorum. 12 tane Süper Lig takımından sonra onlar da Ziraat Türkiye Kupası'na renk katıyorlar. Demek ki Türk futbolunda oldukça iyi gelişmeler var. Oynanan oyunlar da güzel, tesadüfi maçlar değil kazanılan maçlar, bu da bizi ayrıca mutlu ediyor. İnşallah yarın oynayacağımız maçtan da iyi bir şekilde ayrılıp ondan sonraki çeyrek final, yarı final, final maçlarına da Bursaspor'un adını yazdırırız.

ZTK'NIN MADDİ KATKISI BÜYÜK

Bu maddi katkının karşılığını da futbol olarak görüyoruz. Diğer kulüpler artık, 'bir an önce eleneyim de lige döneyim' diye düşünmüyor, aksine gidebildiğimiz kadar gidelim hiç olmazsa maddi anlamda kulübümüze bir katkı olsun, oyuncularımız daha iyi tanınsın belki onların yapacağı transferler ile kulübümüz biraz daha mali açıdan güçlenir diye herkes Ziraat Türkiye Kupası'nda maksimum oynamaya çalışıyor, bu da kupayı renklendiriyor. Sizin de söylediğiniz gibi, Ziraat Türkiye Kupası bir kupadan çok daha fazlası. Bütün ülkeyi de etkisi altına alıyor.

Hamza Hamzaoğlu: ZTK'nın maddi· katkısı büyük


AVRUPA'YA GİTMEK İSTİYORUZ

Bizim de hedefimiz bu sene kupayı alıp, seneye Avrupa kupalarında yarışabilmek, orada boy gösterebilmek ve Avrupa'daki takımları yeni açılmış olan stadımıza getirebilmek, Bursa'yı tanıtmak, amacımız bunlar.

EMİN ADIMLARLA HEDEFLERİMİZE YÜRÜYECEĞİZ

Geldiğimiz andan itibaren ilk maçımız hariç diğer maçları kazanabildik. Ama bu demek değil ki bundan sonraki hepsini kazanacağız. Mutlaka kaybedeceğimiz maçlar olacaktır. Ama bizi sevindiren bütün şehir kenetlendi, inandı. Zor günlerimizde de birbirimize destek olacağız ben bunu burada görüyorum. Biz emin adımlarla sadece bu yıl ki hedeflerimize değil, bundan sonraki yılları da düşünerek emin adımlarla hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Ben bir kez daha buradan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Sadece maçlarda bize olan desteklerinden dolayı. Sadece bizi desteklesinler; rakiple, başka unsurlarla kesinlikle ilgilenmesinler. Çünkü; biz sahada sadece oyuna odaklanmak istiyoruz, sadece futbol oynamaya çalışıyoruz.