Maç Sonuçları

Kıssadan hisse!

Siyah-beyazlı ekip, maçın ilk yarısında ev sahibi takımın direncini kıramadı. İkinci yarıdaki baskı, Buca'yı hataya zorladı. Onur kendi kalesine gol atarken, Oğuzhan penaltıdan skoru belirledi.

Giriş: 01 Şubat 2016, Pazartesi 00:00 Güncelleme: 01 Şubat 2016, Pazartesi 01:13
BEŞİKTAŞ ÇILGINLIĞI
Beşiktaş kafilesinin Buca Arena'ya gelişi sırasında kargaşa çıktı. Futbolcuları yakından görmek için polis kordonunu aşan taraftarlar, kendilerini kafileyi taşıyan otobüsün önüne atlamaya kalkınca ezilme tehlikesi yaşadı. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarların arasından stada giriş yapan Bucaspor otobüsüne yönelik küfürlü tezahüratta bulunuldu.

SAHAYA MEŞALE YAĞMURU
Bucasporlu taraftarların sahaya meşale atması nedeniyle karşılaşma ilk yarıda iki kez durdu. Bu arada Buca Arena'nın etrafındaki evlerin balkonlarında da meşale yakılması dikkatlerden kaçmadı.

RÖVANŞI ALDILAR
2013-14 sezonunda Bucaspor'a 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na 4. turda veda eden Beşiktaş, dünkü sonuçla rakibinden rövanşı almış oldu.

6 YILDIZ 35 GÜN SONRA...
Beşiktaş 'ta Tolga, Ersan, Olcay, Atiba, Oğuzhan ve Gomez; 35 gün aradan sonra sahaya çıktı. Bu altı oyuncu en son 4-0 kazanılan Konya maçında forma giymişti. Öte yandan yeni transferler Boyko ve Alexis dün kulübedeydi.

BOYKO GELDİ TOLGA COŞTU
Buca, zaman zaman Beşiktaş kalesine etkili geldi. Ancak Tolga, 3 net pozisyonda gole izin vermeyerek takımının tur atlamasında önemli rol oynadı. Tecrübeli kalecinin bu performansı, "Boyko geldi, Tolga coştu" şeklinde esprilere neden oldu.