Maç Sonuçları

Gemileri battı

Bordo-mavili takım kupada da umduğunu bulamadı

Giriş: 02 Şubat 2016, Salı 00:00 Güncelleme: 02 Şubat 2016, Salı 04:29
Trabzonspor, Mandıralı ile çıktığı ikinci maçı da kaybederken, Akhisar yenilgisinin bedelini Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda elenerek ödedi. İki stoperi Aykut ve Mustafa'dan yoksun oynayan Fırtına, bir kornerde Douglao'yu durduramadı. İkinci yarıda gelen baskı sonucu değiştirmedi.

MAZERETİMİZ YOK
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, iyi oynamadıklarını söyledi. Avrupa hedefi için artık lige döndüklerini vurgulayan Mandıralı, "İlk yarı oyunda yoktuk. İkinci yarı değişiklikler ile biraz kıpırdandık ama gol gelmeyince yenildik. 'Avrupa'ya kolay yoldan gitmek için tek şansımız kupa' diyorduk ama olmadı. Trabzonspor'un hedefleri bitmez. Biz alacağımız puanlarla ligde yukarılara çıkacağız. Hala matematiksel olarak Avrupa şansımız var. Bunun için de artık konuşarak değil, çalışarak bir şeyleri başaracağız. Mazeretlere sığınmayıp, üreteceğiz" dedi.

DOUGLAO GOLÜNÜ ŞEHİTLERE ADADI
Douglao golünden sonra verdiği asker selamı için, "Sonuçta ben de bu ülkede yaşıyorum ve vatanı için şehit olan, vatanını koruyan askerlere golümü armağan ettim" açıklamasını yaptı.