Maç Sonuçları

Fenerbahçe büyük avantaj yakaladı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe rakibini 3-0 yenerek büyük bir avantaj yakaladı.

Giriş: 21 Nisan 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 21 Nisan 2016, Perşembe 10:57

MAÇIN ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!

ÖZET

Torku Konyaspor: 0- Fenerbahçe: 3 (Özet)

GOLLER

Torku Konyaspor: 0- Fenerbahçe: 1 Volkan Şen

Torku Konyaspor: 0- Fenerbahçe: 2 Nani

Torku Konyaspor: 0- Fenerbahçe: 3 Van Persie

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

2. dakikada Meha'nın ceza yayı sağ tarafından kullandığı serbest vuruşta top yandan auta çıktı.
12. dakikada sol kanattan Kadlec'in ceza sahası içerisine ortasında topa iyi yükselen Fernandao'nun kafa vuruşu direğin dibinden dışarı gitti.
21. dakikada hızlı gelişen Torku Konyapsor atağında ceza sahası dışı sol çaprazından Rangelov'un doğrudan kaleye gönderdiği şutu kaleci Fabiano kornere çeldi.


38. dakikada sol kanattan Alper'in ceza sahası içerisine ortasında arka direkte topla buluşan Volkan Şen savunmadan sıyrılarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1
45+1. dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Nani'nin doğrudan kaleye gönderdiği şutta meşin yuvarlak filelerle gitti. 0-2
"ŞIMARIK FUTBOLCU TRİPLERİNE GİRDİ"

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Alper'in sol kanattan yaptığı ortada Kaya'nın uzaklaştıramadığı topu Volkan Şen ceza sahası içinde iyi kontrol edemedi daha sonra Ozan'a çıkarttığı topta genç oyuncu topu farklı şekilde auta gönderdi.
50. dakikada Ömer Ali Şahiner Fenebahçe ceza sahasına girmeden şutunu çekti ancak Fabiano için kolay bir top...
51. dakikada Volkan Şen sağ kanattan iki Konyalı oyuncuyu geçmeye çalıştı ancak savunmanın müdahelesiyle top kornere gitti.


KONYASPOR TARAFTARINDAN MUHTEŞEM KOREOGRAFİ

BU KEZ PROTESTO YOK

Mersin İdman Yurdu maçında teknik heyet ve futbolcuları protesto eden F.Bahçe taraftarları, Torku Konyaspor ile oynanan kupa mücadelesinde teknik heyet ve futbolculara destek verdi. Sarı-lacivertli taraftarlar F.Bahçeli futbolcular sahaya çıktıklarında alkışladı ve 'Her zaman her yerde en büyük F.Bahçe" tezahüratları yaptı



BURCU GÜNEŞ'E PLAKET

Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan tarafından ünlü sanatçı Burcu Güneş'e maç öncesi çeşitli hediyeler takdim edildi. Burcu Güneş, Konyaspor için uyarladığı şarkısını tribünlerini gezerek söyledi. Konyasporlu taraftarlar, Burcu Güneş'e büyük destek verdi. Bu sırada F.Bahçe taraftarları; "Her yerde her zaman en büyük F.Bahçe' tezahüratları yaptı.



DEFANS HATTI TAMAMEN DEĞİŞTİ
Teknik direktör Vitor Pereira, Kjaer haricinde defans hattını tamamen değiştirdi. Sol bekte daha önce ön liberoda görev verdiği Kadlec'e görev veren Portekizli teknik adam, sağ bekte Gökhan Gönül'ün yerine Şener Özbayraklı'ya, stoperde ise Konya'ya getirilmeyen Alves'in yerine Ba ilk 11'de sahaya çıktı.

Konya'da kapalı gişeTorku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan kupa mücadelede tribünler tamamen doldu. Hem Konyasporlu hem de Fenerbahçeli taraftarlar biletleri tamamen tüketti. İki takım taraftarı da takımlarına maç boyunca büyük destek verdiler.



OBRADOVİC TEZAHÜRATLARI

F.Bahçe taraftarları, Euroleague'de final four'a yükselen F.Bahçe Erkek Basketbol Takımı'nı unutmadı. 'Obradovic' lehine tezahüratı yapan sarı-lacivertli taraftarlar, "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" sloganı atarak, F.Bahçe Erkek Basketbol Takımı'na destek verdi.

İKİ TAKIM ARASINDA BU SEZONKİ MAÇLAR

İki takım arasında bu sezon Süper Lig'de oynanan maçlarda Fenerbahçe sahasında 1-0 kazanırken, deplasmanda rakibine 2-1 yenildi.

11'LER

Torku Konyaspor: Kaya, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kajer, Ba, Kadlec, Mehmet Topal, Ozan, Alper, Nani,Fernandao

SAAT: 21.15
STAT: KONYA
HAKEM: TOLGA ÖZKALFA
YAYIN: ATV ve SABAH.COM.TR