Maç Sonuçları

Hepimiz finaldeyiz

A Spor’a konuşan Fatih Terim, G.Saray-F.Bahçe finaline sahne olacak Türkiye Kupası’nın çok önemli olduğunu belirterek, “Milli Takım olarak maçı seyretmeye geliyoruz” dedi

Giriş: 21 Mayıs 2016, Cumartesi 00:00 Güncelleme: 21 Mayıs 2016, Cumartesi 00:27
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli Takım'ın yarın İngiltere ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi A Spor'a açıklamalarda bulundu. Ay-yıldızlı ekibin durumu ve Perşembe günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası finali hakkında değerlendirmeler yapan Terim, şu ifadeleri kullandı:
TÜRKİYE'DE konmuş iki kupadan ki Süper Kupa'yı da koyarsak üç kupadan birincisi lig şampiyonluğu, ikincisi Türkiye Kupası, üçüncüsü de Süper Kupa'dır.. Böyle baktığımızda Türkiye Kupası önemlidir ki orada olmasının sebebi kampımızın da denk gelmesi. Bu demektir ki, biz de Milli Takım olarak maçı seyretmeye geliyoruz.
FİNALDE Türkiye'nin iki güzide takımı oynuyor, artı oyuncularımızı da alıp beraber kampa döneceğiz maçtan sonra. Finalde nasip olursa biz de olmak istiyoruz. Güzel bir şölenle bitiriyoruz. Hayırlısı ile dostluğun kazandığı bir maç olur inşallah. 4 30 puanla grubu kapatan, çok uzun zamandır yenilmeyen bir İngiltere var. Hazırlık maçlarını imkan olsa hep yüksek kalite ile oynamayı isterim. Biz, açıkçası çok hazır değiliz.
GÖRMEDİĞİM oyuncuları da görmek istiyorum. Avrupa Şampiyonası hazırlıkları devam ederken adil bir şekilde kimin daha iyi olduğunu bu tip maçlarla göreceğiz.