Maç Sonuçları

Kupada heyecan doruk noktasında

Giriş: 14 Eylül 2016, Çarşamba 00:00 Güncelleme: 14 Eylül 2016, Çarşamba 01:41
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur mücadelesi 20 Eylül'de başlıyor, büyük heyecan spor yayıncılığının zirvedeki kanalı A Spor'da yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından naklen ve şifresiz maç keyfini ekranlarınıza taşıyan A Spor, maç önü ve maç sonu özel röportajlarla kupa heyecanı yaşatmaya devam edecek. İşte Türkiye Kupası'nda 2.Tur canlı yayın programı:

F.Bahçe'nin kritik maçına Göçek
Süper Lig'de 4. haftanın hakemleri açıklandı. Galibiyeti olmayan F.Bahçe'nin, teknik direktörüyle yollarını ayıran Kasımpaşa ile oynayacağı maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Program şöyle:

CUMA
19.00 K.Karabük-Antalya Cüneyt Çakır 20.00 Bursaspor-Kayseri Alper Ulusoy
CUMARTESİ
18.00 A.Alanya-Trabzon H.Umut Meler 20.30 G.Saray-Ç.Rize Tolga Özkalfa
PAZAR
17.00 A.Konya-G.Birliği Fırat Aydınus 17.00 Osmanlı-Adana Abdulkadir Bitigen 19.30 G.Antep-M.Başakşehir Özgür Yankaya 20.00 Akhisar Bld.-Beşiktaş Bülent Yıldırım
PAZARTESİ
20.00 Kasımpaşa-F.Bahçe Hüseyin Göçek

Adana'da küfür gerilimi!
11 sene aradan sonra Süper Lig'e çıkan Adanaspor'da 'küfür' krizi yaşanıyor. Turuncu beyazlı takımın bir taraftarı önceki akşam, sosyal medya hesabından bilet fiyatlarına yönelik bir eleştiri getirip, indirim talep etmesi üzerine, Adanaspor basın sözcüsü Bülent Uzel'den sert tepki aldı. Uzel'in taraftara küfürlü mesajlar atması üzerine patlak veren olay için Adanaspor başkanından açıklama geldi. Böyle bir yazışmayı tasvip etmediğini ve her zaman küfüre karşı olduklarını söyleyen başkan Bayram Akgül, "Özür diliyoruz" ifadesini kullandı.

Pepe: Mourinho nefret sebebiydi
REAL Madrid ve Portekiz Milli Takımı'nın hırçın stoperi Pepe, eski teknik direktörü Jose Mourinho hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Tecrübeli stoper, 2010-2013 arası Real Madrid'i çalıştıran vatandaşı Mourinho'nun antipatik hareketlerini hatırlatarak, "Mourinho bizimle birlikteyken insanlar bizden nefret ediyordu. Tanrı'ya şükürler olsun ki çabuk bir şekilde gitti" sözlerini sarf etti ve yeni bir polemiğin kapısını açtı.

Altınordu Başkanı Özkan çıldırdı!
TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun başkanı Seyit Mehmet Özkan, kulübün sitesinden ses getirecek açıklamalar yaptı. Bandırma ile 1-1 berabere kaldıkları maçta takımın oynadığı futbola sert tepki gösteren Özkan, "Ey kendilerinin Profesyonel bir 'İş' yaptığını zannedenler! Ey Paralı Askerler! Ey Lejyon Takımı! Ey A Takım Oyuncuları! Benim sizinle işim bitmiştir. 2016 yılının son maçına kadar bu formayı giyin, ama ADAM gibi giyin ve ara transferde hepiniz gidin. NOKTA" dedi.