Maç Sonuçları

Otorite tepkisi!

“Sinan, eldivenlerini yere attı. Otorite boşluğu mu var?” sorusuna sinirlenen Riekerink, “Ne demek istiyorsunuz? Otorite boşluğu yok” tepkisini gösterdi

Giriş: 01 Aralık 2016, Perşembe 00:00 Güncelleme: 01 Aralık 2016, Perşembe 00:02
Teknik Direktör Riekerink, ikinci yarıda çok kötü bir performans sergilediklerini belirterek "İkinci yarıdan irite oldum" dedi. Hollandalı hoca, Selçuk'un alınmasını maçtan önce konuştuklarını söylerken, 'Sinan eldivenlerini yere attı. Otorite boşluğu mu var?' sorusunu, "Ne demek istiyorsunuz? Otorite boşluğu yok. Futbolcular iyi oynamadıklarında reaksiyon gösterebilir" diye yanıtladı. Riekerink, genel olarak 12. haftalar itibariyle ligde son 7 sezonun en iyi ikinci puanını topladıklarını kaydetti.

Son isyancı Sinan!
Elazığ maçının 79. dakikasında oyundan çıkarılan Sinan Gümüş, hocasının kararına tepki gösterdi. Yerini Bruma'ya bırakan ve kulübeye söylenerek giden Sinan'ın antrenör Orhan Atik'e dönerek durumdan şikayet etmeyi sürdürdüğü görüldü. Galatasaray'da Adana deplasmanında benzer davranışlarda bulunan Yasin, bir maç kadro dışı bırakılmıştı. Yönetimin Sinan için Riekerink'ten rapor istediği öğrenildi.

Sigthorsson için kritik ay
Bir aydır İstanbul ve Barselona'da dönüşümlü tedavi olan Sigthorrson'un temelli Florya'ya döndüğü ortaya çıktı. Dizindeki ağrıların geçmemesi ve su toplamasından şikayetçi olan Sigthorsson ilk yarı bitene kadar forma giyemez ve kendini gösteremezse kiralık sözleşmesi feshedilecek.

'Forvetler becerikli değildi'
Kaleci Cenk Gönen, 1-1 biten maçtan sonra şu değerlendirmeyi yaptı: "Türkiye Kupası'nda ilk maçımızı kazanmak istiyorduk ama maalesef ikinci yarıda istediğimiz oyunu sergileyemedik. Gol bölgelerinde yeterince becerikli değildik. Futbolda 1-0 riskli bir skor. Bunu da gördük..."