Büyük Ödülün sahibi Serhat Albayrak...

Büyük Ödülün sahibi Serhat Albayrak...

27.04.2017 | 21:14

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından Ziyad Nemli Büyük Ödülü'ne layık görülen Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın yerine ödülü alan babası gazeteci yazar Sadık Albayrak oldu.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, yılın başarılı gazetecileri yarışmasının ödül töreni Trabzon'da yapıldı. Hamamizade İhsan Bey Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da katıldı. Törende Ziyad Nemli Büyük Ödülü'ne layık görülen ancak mazereti nedeniyle törene katılamayan Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın yerine ödülünü, babası gazeteci- yazar Sadık Albayrak aldı.

'GURUR DUYDUM'

Albayrak, "Oğlumun adına onur ödülünü almak beni gerçekten gururlandırdı. Ben Ziyad Nemli ile çalışmış biriyim ve bunun anısı da çok farklı oldu benim için. Trabzon basın tarihi oldukça eskidir. Birçok gazeteci vardır ve Anadolu'ya basını getiren merkezdir. Benim Trabzonlu gazetecilerden isteğim Trabzon ve Trabzonspor söz konusu ise bütün basının birleşmesidir. Trabzon'da eskiden 17 tane konsolosluk vardı. Yeniden o günlerine döndürmemiz gerekiyor" diye konuştu.
Öte yandan, Turkuvaz Medya Grubu'ndan da A Haber Muhabiri Ahmet Çağlar Yıldırım, "Şehidin vasiyeti" başlıklı haberiyle, "En iyi görüntülü haber" dalında başarı ödülü aldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA