Kılıçdaroğlu'na belgeleri Ekrem Dumanlı verdi

Kılıçdaroğlu'na belgeleri Ekrem Dumanlı verdi

26.06.2017 | 18:48

Siyasiler bayramı memleketlerinde geçiriyor. O siyasilerden biri de eski TBMM Meclisi Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin. Şahin, MİT tırları davasında hüküm giyen Enis Berberoğlu'na gizli belgelerin FETÖ'nün medya imamı Ekrem Dumanlı tarafından gönderildiğini söyledi. Berberoğlu'na kurye yapanın kim olduğunu sordu. Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'cü Ekrem Dumanlı ile görüştüğünü söyledi. .

Şahin, partisinin Safranbolu ilçe başkanlığınca öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, yaklaşık 70 gün önce halk oylaması yapıldığını, muhalefetin, "Evet" çıkarsa Türkiye'nin karışacağını, bölüneceğini söylediğini ancak, Türkiye'nin ne karıştığını ne de bölündüğünü anlattı.

Şahin, "Baktı ki Türkiye karışmıyor 'Acaba Türkiye'yi nasıl karıştırırız?' diye düşünmeye başladılar. Türkiye'nin şu anda en önemli konusu envaiçeşit terör örgütleriyle mücadele etmek ve başarılı olmaktır." dedi.

"KILIÇDAROĞLU, 15 TEMMUZ'U DARBE GİRİŞİMİ KABUL ETMİYOR"

Terör örgütleriyle mücadele eden Türkiye'de her sorumlu kişi ve kurumun devlete ve güvenlik güçlerine, iş başında olan hükümete destek olması gerektiğini vurgulayan Şahin, bu konuda en büyük, en anlamı desteği ana muhalefet partisinden beklediklerini söyledi.

Şahin, "Ana muhalefet partisi ve onun genel başkanı şunu söylemeli, 'Ey hükümet siz terörle, her türlü terörle mücadelede ağır gidiyorsunuz, biraz daha hızlanın.' Türkiye'nin ana muhalefet partisi ve genel başkanı ne yapıyor? Bu terör örgütlerinin daha da cesaretlendirmek için adımlar atıyor. Ana muhalefet partisi lideri Kılıçdaroğlu 15 Temmuz'u darbe girişimi olarak kabul etmiyor." diye konuştu.

.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA