6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Teröristlere silahlar böyle geliyor

Teröristlere silahlar böyle geliyor

09.01.2017 | 23:58

A Haber'de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında konuşan Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman patlamalarda kullanılan bombaların ülkeye nasıl girdiğini canlı yayında anlattı. Araçlara yüklenen patlayıcıların Lice ve Derik'ten temin edildiği ve buradan Ankara ile İstanbul'a getirildiğini belirten Karaman, terörün silahı nasıl taşıdığını anlattı. .

TERÖR ÖRGÜTÜ HANGİ GÜZERGAHI KULLANDI

Araçlara yüklenen PKK bombalarının büyük bölümü Suriye'den Lice ve Derik'ten temin ediliyor. Gördüğünüz resimlerdeki silah ve patlayıcılar PKK'nın bir mağarasından "ininden" ele geçirildi. Patlayıcılar Lice ve Derik'ten yola çıkarılarak Elazığ, Malatya üzerinden Ankara ve İstanbul'a getiriliyor. İki güzergah kullanılıyor. Ankara üzerinden İzmir'e , Elazığ ve Malatya üzerinden de Kayseri'ye getirildiğini hepimiz biliyoruz.

ASKERİ KAMUFLAJLAR İLE SUİAST MI HAZIRLANIYORDU?

Mardin'deki bir mağarada 100 kilogram Amonyum nitrat bulundu. Gördüğünüz asker kıyafetleri ise subay ve astsubay rütbesindeki askerlere ait. Belki de bu askeri kıyafet ve mühimmat kullanılarak bir suikast düzenlenecekti. Bulunan Amonyum nitrat araca dolduruluyor tüpler ile destekleniyor. Araç oradan yola çıkarılıyor. Özellikle belirtelim bu anlattıklarım bir istihbarat teşkilatının raporundan alınan veriler. Ayrıca saldırılarda kullanılan RDX isimli patlayıcıların İngiltere envanterinde bulunduğunu MİT eski görevlisi Alparslan Ertuğ deklare etmişti.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA