Gillette BMW Kampanyası

Gillette Mach3 hem 3 kat daha uzun ömürlü, hem bol ödüllü! 3 kişiye BMW 320d, 33 kişiye Teknosa'dan 5.000 TL değerinde hediye çeki, 333 kişiye Gillette'ten uzun ömürlü kişisel bakım seti kazanma şansı 6'lı Mach 3 bıçak paketlerinde. Gillette Mach3 6'lı Bıçak Paketlerindeki Şifreyi, Ad, Soyad ve adresinle beraber 2944'e gönder çekilişe katıl!

GILLETTE MACH3 İLE MÜKEMMEL TIRAŞ

Daha az dokunuşla pürüzsüz tıraş: Sen sakalına bir kere dokunursun, o üç kere alır. Aynı bölgeyi tekrar tıraş etmen gerekmediği için tahriş hissini azaltır.

Yüze uyumlu yaylanabilen bıçaklar

Yaylanabilen 3 bıçak, yüzündeki her kıvrımı hisseder ve uyum sağlar.

Özel oynar başlık tasarımı
Üstün oynar başlığı sayesinde 3 bıçak, ciltte rahatça kayar ve pürüzsüz bir tıraş sunar.

Kademeli olarak yerlestirilmis 3 bıçak
Mach3'ün bıçakları özel bir açıyla yerleştirildiği için sakala her kademesinde daha yakın bir temas sağlar. Böylece tek bir dokunuşla pürüzsüz bir tıraş sunar.

Elmas keskinliginde bıçaklar
Bu özel bıçaklar sadece Mach3'te bulunur. Mach3'le "daha az sürtünme" ve "daha az çekilme" hissedersin.

Mikrofin Şeritler
Bu yumuşak ve esnek şeritler, tıraş olurken sakalı nazikçe dikleştirip tıraşa hazır hale getirirken cildi de korur. Böylece bıçaklar sakalı inanılmaz bir rahatlıkla alır ve pürüzsüz bir tıraş sunar.

Indicator™ kayganlaştırıcı bant
Sadece Mach3'te bulunan geliştirilmis Indicator™ kayganlaştırıcı bandın üzerindeki mavi çizgi, tıraş oldukça silikleşir ve kartuş değişimi için uyarır. Böylece Mach3'ün gerçek kalitesini her zaman yaşarsın.

Kauçukla desteklenmiş sap
Daha iyi bir tutuş sağlar.

Basit kartuş takma mekanizması
Kartuşu yanlış takmaya çalıştığında yerine oturmayarak seni uyarır. Böylece kartuşu ters takmak imkânsız hale gelir.

Üstelik daha uzun ömürlü
Gillette Mach3'ün bıçakları, kullan-at tıraş bıçaklarına oranla daha üstün performans sunar. Mach3 ile ortalama 15 defa tıraş olunabilirken, sıradan kullan-at tıraş bıçaklarıyla ortalama 5 defa tıraş olunur.

YASAL METİN
Bu kampanya Procter & Gamble Satış ve Dağıtım.LTD. ŞTİ. tarafından MPİ'nin 04.11.2010 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2637-9798 sayılı izni ile Hedef Tanıtım tarafından düzenlenmektedir.

Procter & Gamble Satış ve Dağıtım.LTD. ŞTİ tarafından düzenlenen bu kampanyada; 15 Aralık 2010 SAAT:09:00-28 Şubat 2011 SAAT:23.59 tarihleri arasında, Türkiye genelinde Gillette Mach 3 6'lı yedek bıçak paketlerinin içerisinde bulunan şifreyi ad-soyad ve adres bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 2944 numaraya kısa mesaj olarak göndermek suretiyle çekilişe katılabileceklerdir. Tüm katılımlara ait katılımcı listesi elektronik ortamda hazırlanarak gönderilen her bir şifre için 1 katılım hakkı verilecektir. İlk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecek olup aynı şifre üzerinden mükerrer katılımlar ayıklanacaktır. Bu kampanyaya kısa mesaj yoluyla tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hattı ile katılım yapılabilir. Kampanyaya katılım 1 sms(kısa mesaj) bedeli olarak ücretlendirilecektir. Avea için 0,5 TL KDV ve ÖİV dahil, Turkcell için 0,5 TL KDV ve ÖİV dahil, Vodafone için 0,4 TL KDV ve ÖİV dahil olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar.

İkramiye olarak 3 kişi BMW3.20D SEDAN SİYAH 2011 MODEL , 33 kişi Teknosa Alışveriş Çeki (Kazanılan alışveriş çekleri 09.04.2011 tarihinden 09.10.2011 tarihine kadar TeknoSa mağazaları içinde kullanılmak üzere geçerli olup, altın, tekel, alkollü içecek, sigara ve misli alımlarında kullanılamayacaktır. Alışveriş çekleri; sadece Türkiye genelindeki TeknoSa mağazalarında geçerlidir.TeknoSa mağazası olmayan illerde talihlilere hazırlanan şifreler verilecek ve bu şifreler ile internet sitesi www.teknosa.com üzerinden alışveriş yapılabilecektir.Shop in shop formatlı Teknosa mağazalarında geçerli değildir. Hiçbir şekilde nakit paraya dönüştürülemeyecektir), 333 kişi Gillette Hediye Sepeti (1 adet Mach3 8'li Bıçak, 1 adet Mach3 tıraş makinesi, 2 adet Series tıraş jeli 200ml, 2 adet Series deo sprey 150ml, 2 adet Series balm 100ml sensitive) ikramiyesi kazanacaktır. Çekiliş 04.03.2011 tarihinde saat:10:00 'da Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama Hizmetleri Ltd. Şti. 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 kat:5 Şişli/ İSTANBUL (toplantı salonu) adresinde yapılacaktır. Kazanan talihliler 09.03.2011 tarihli Akşam gazetesinde duyurulacaktır. 24.03.2011 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 08.04.2011 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. İkramiye teslimatında şifreli ürün ambalaj ibrazı zorunludur.Çekilişe 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri teslim edilemez. ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenecektir. Kampanyaya katılanlar kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar.

Advertorial

ARKADAŞINA GÖNDER
Gillette BMW Kampanyası
* Birden fazla kişiye göndermek için, mail adresleri arasına “ ; ” koyunuz
SON DAKİKA