Karadayı 104. Son Bölüm Tamamı (Tek parça izle)

Karadayı 104. Son Bölüm Tamamı (Tek parça izle)

31.03.2015 | 00:37

Karadayı! 104. bölümüyle 30 Mart Pazartesi (dün) akşamı ATV'de kaldığı yerden devam etti. Karadayı yeni bölümü ile yine nefes kesti. Mahir, Feride'ye bölümün son sahnesinde kimsenin kendisine suç atmadığını ve babasını kendisinin vurduğunu açıkladı. Bakalım yeni bölüm de Feride'nin Mahir'e bu açıklamanın ardından tepkisi ne olacak... İşte Karadayı son bölüm videosu tek parça...

Karadayı! 104. bölümüyle 30 Mart Pazartesi (dün) akşamı ATV'de kaldığı yerden devam etti. Karadayı yeni bölümü ile yine nefes kesti. Mahir, Feride'ye bölümün son sahnesinde kimsenin kendisine suç atmadığını ve babasını kendisinin vurduğunu açıkladı. Bakalım yeni bölüm de Feride'nin Mahir'e bu açıklamanın ardından tepkisi ne olacak... İşte Karadayı son bölüm videosu tek parça...

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mahir, Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecek ve suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine başka çaresi kalmaz ve gider. Mahir, Mehmet Saim'in başında bekler. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve giderek Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmek ister. Peki Nazif bunu başarabilecek midir?

MAHİR SUÇU ÜSTLENİYOR

Babasının vurulduğunu öğrenen Hakime Feride, Mehmet Saim'in yanına gider ancak kendisi komadadır. Yoğun bakımda olan ve yaşam savaşı veren babasının başında beklerken öte yandan da babasının kimin tarafından vurulduğunu merak eder. Tüm okların Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner ve bunu kabullenmek istemez. Çünkü gönül verdiği sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz, inanmak da istemez. Ona göre yine Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Feride Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Ancak Mahir Feride'ye babasını kendisinin vurduğunu itiraf eder ve bunların bir suçlama olmadığını söyler.

Bütün bunlar yaşanırken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak ister. Ancak Mahir yerine Orhan'la karşılaşır ve onu esir alır. Mahir'e de haber yollar ve kardeşinin elinde olduğunu karşısına çıkmazsa onu öldüreceğini söyler. Şimdi herkes Mahir'in kardeşini kurtarıp kurtaramayacağını merak eder. İşte tüm bu soruların aranacağı yeni bölüm fragmanı..

DİZİ OYUNCULARI

Dizide kim kimdir; Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı),Bergüzar Korel Feride Şadoğlu,Çetin Tekindor Nazif Kara (Kibar),Erkan Avcı Necdet Güney (Barut),Melike İpek Yalova Ayten Güney,Rıza Kocaoğlu Yasin Ulutaş (Kibrit),Elif Sönmez İlknur Kara,Atsız Karaduman Dalyan Rıza,Leyla Lydia Tuğutlu Songül Kara,Cenan Çamyurdu Erdal Engin,Lila Gürmen Kerime Şadoğlu,Deniz Şen Hamzaoğlu Bülent Tiryaki,Ulaş Tuna Astepe Orhan Kara,Emir Çubukçu Osman Güney,Ozan Ağaç İsmet Ertekin,Erhan Yazıcıoğlu Mehmet Saim Şadoğlu (Beyefendi),Melih Çardak Gardiyan Serdar,Perihan Erener Zehra (Nilay),İrem Kahyaoğlu Suna Demir,Sema Öztürk Süheda,Şafak Karali Selim (Müdür),Uğur Aslan İsmail Gün (Seyis),Kerem Fırtına Adnan Tok,Funda Eryiğit Belgin Türe,Hüseyin Soyaslan Kütük Nail,Sermet Yeşil Sarı Cemal,Fatih Al Sosyete Yusuf,Reha Özcan Vehbi Duru,Cem Uslu Seyit Durak,Cemil Büyükdöğerli Hilmi Sucu (Boksör),Özgür Emre Yıldırım Murat,Halil İbrahim Babür Doğan

Yayın Tarihi : 30 Mart 2015 / Pazartesi
Yayın Saati : 20.00
Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen : Uluç Bayraktar / Cem Karcı
Senaryo : Eylem Canpolat / Sema Ergenekon
Oyuncular : Kenan İmirzalıoğlu (Mahir), Çetin Tekindor (Nazif), Bergüzar Korel (Feride), Rıza Kocaoğlu (Yasin), Leyla Lydia Tuğutlu (Songül), Melike İpek Yalova (Ayten), Atsız Karaduman (Dalyan Rıza)

KARADAYI'DA BUGÜNE KADAR NELER OLDU?

1. Bölüm'de : Babasıyla birlikte kunduracılık yapan Mahir ve ailesinin hayatı, dükkânlarının bulunduğu pasajın dağıtılmasıyla, alt üst olur.
2. Bölüm'de : Sahte bir kimlikle avukatlığa başlayan Mahir, çok istediği halde babasının davasından başka bir davada görevlendirilir.
3. Bölüm'de : Mahir'in işgüzar bir adam olduğunu düşünen Feride, ona başka bir hâkimle çalışmasını söyler.
4. Bölüm'de : Bulduğu parmak izi ile babasının kurtulacağını düşünen Mahir'in karşısına bir engel çıkar…
5. Bölüm'de :Cumhuriyet Balosuna katılan Mahir, Serra'nın baloya gelmesini beklerken bir anda kendini Feride ile dans ederken bulur.
6. Bölüm'de : Mahir, itirafnameyi imzalayan babasını ipten kurtarmanın yollarını ararken, Turgut da ayağına dolanan genç avukatı araştırmaya başlar.
7. Bölüm'de : Mahir, Turgut'un evinde önemli bir ipucu elde eder. Feride'ye gelen anahtarla bu ipucunu birleştirip Feride ile Büyükada yollarına düşer.
8. Bölüm'de : Mahir ve Feride'yi el ele gören Ayten'in dünyası başına yıkılır.
9. Bölüm'de : Turgut, Nazif Kara'yı hapishanede öldürme görevini Necdet'e verir.
10. Bölüm'de : Hapishanede işlenen cinayet ortalığı iyice karıştırır. Turgut'un artık daha dikkatli atması gerekmektedir.
11. Bölüm'de : Feride doğum gününe Mahir'in gelmesini beklerken, Mahir karakolda ifadesini verir.
12. Bölüm'de : Turgut, Feride'yi Nazif Kara davasından almaya kararlıdır.
13. Bölüm'de : Tatlı bir busenin sarhoşu olan Feride ve Mahir birbirlerine nasıl davranacaklarını bilemezler.
14. Bölüm'de : Mahir ve Feride'nin verdikleri ölüm kalım savaşında Feride yaralanır.
15. Bölüm'de : Mahir'in kendisine yalan söylediğini anlayan Feride, Turgut'a akıl danışır.
16. Bölüm'de : Feride, Ayten'in gelişinden sonra Mahir'le arasına duvar örer.
17. Bölüm'de : Mahir duygularını dillendirmek için Feride'nin karşısındadır.
18. Bölüm'de : Duruşmaya gelen torun Nazif mahkeme salonunda Mahir'i görür ve herkesi şoke eder.
19. Bölüm'de : Mahir'in Feride'ye aşkını ilan etmesi, özel bir gecenin de başlangıcıdır.
20. Bölüm'de : Serra'nın Turgut'la ilgili söyledikleri Feride'yi şoke eder.
21. Bölüm'de : Feride Kara ailesini sorgularken Mahir de ordadır!
22. Bölüm'de : Nazif ailesiyle hasret giderirken, Turgut'un Kara ailesiyle ilgili acımasız planları işlemeye başlar.
23. Bölüm'de : Mahir'in Feride'yle bir ilişkisi olduğunu anlayan Nazif, Mahir'den hesap sorar.
24. Bölüm'de : Nazif aldığı gizemli telefondan sonra Feride'yle konuşmaya gider.
25. Bölüm'de : Yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak isteyen Mahir, yüreğinin götürdüğü yere gider ve orada Feride'yle karşılaşır.
26. Bölüm'de : Adliyenin önünde kurulan tuzak duruşmadaki tüm dengeleri değiştirir.
27. Bölüm'de : Mahir'in gizli görevde olmadığını öğrenen Mehmet Saim ve Turgut, Mahir'i öldürtmeye karar verir!
28. Bölüm'de : Salih'in Mahir olduğunu anlayan Necdet, bu gerçeği Turgut'a anlatır.
29. Bölüm'de : Mahir'in sırrını öğrenen Feride şok olur. Mahir'i tutuklatmaya karar verir.
30. Bölüm'de : Mahir'in vurulması Feride'yi derinden sarsar.
31. Bölüm'de : Mahir, Feride'nin sözleriyle gözlerini açar.
32. Bölüm'de : Her yerde aranan Mahir'i getirene ödül verileceği duyurulur.
33. Bölüm'de : Mahir'in kendisini kaçırdığını anlayan Feride şoke olur. Feride Mahir'e hesap sorarken Mahir bir kaza yapar.
34. Bölüm'de : Mahir ve Feride'nin peşinde olan Turgut, onların yerini bulur! Aşka teslim olan Feride, yaşadıklarını ardında bırakmak ister.
35. Bölüm'de : Mahir, Necdet'in peşine düşer. Necdet, Mahir'den kaçmak için bir plan yaparken Ayten'e olanları öğrenir!
36. Bölüm'de : Mahir yangından hem Safiye'yi hem de Kader'i kurtarmaya çalışır. Ancak Mahir'i çok acı bir son beklemektedir.
37. Bölüm'de : Mahir'in itirafı herkesi şoke eder. Feride, Mahir'in maksadını anlamak isterken ortaya çıkan tanığın anlattıkları onu iyice çıkmaza sokar.
38. Bölüm'de : Sevdiği birinin öleceğini öğrenen Mahir, amirle bir anlaşma yapar ve sevdiklerini korumak için hapisten çıkar.
39. Bölüm'de : Bahar'ın tehlikede olduğunu düşünen Mahir ve Feride hemen harekete geçerler.
40. Bölüm'de : Mahir, Sinan ve Feride'nin nişanlanacağını duyunca, Feride'nin davada kalmak için bu oyuna giriştiğini anlar.
41. Bölüm'de : Nişanı durdurmak isteyen Mahir, Feride'den hiç beklemediği bir cevap alır. Feride nişanlanır.
42. Bölüm'de : Mahir sonunda Yaver'le karşı karşıyadır. Mahir bütün acılarının ve kayıplarının sebebi olan Turgut'tan hesap sormaya kararlıdır.
43. Bölüm'de : Mahir Feride'nin işbirliği teklifi yüzünden gerilir. Feride'nin yardımını kabul etmek, sevdiği kadının canını tehlikeye atmakla aynı şeydir Mahir için.
44. Bölüm'de : Mahir ve Feride, cinayeti ortaya çıkaracak delile çok yaklaşmışlardır.
45. Bölüm'de : Serra, gelinlik seçme hayaliyle girdiği dükkanda Mahir ve Yasin'le yüz yüze gelince şoke olur.
46. Bölüm'de : Turgut delili alıp yok edeceğini sanırken karşısında Feride ve Mahir'i bulunca çok öfkelenir.
47. Bölüm'de : Feride başsavcının mezarının başında delili koruma altına alacakları için heyecanla beklemektedir.
48. Bölüm'de : Mahir ve Feride, Turgut'un ölmediğine emin olurlar... Şimdi iş Turgut'u bulmaya ve adalete teslim etmeye kalmıştır.
49. Bölüm'de : Mahir ve Feride her ne kadar birbirlerine kavuşmuş olsalar da, Mahir, Sinan'ın varlığından çok rahatsızdır.
50. Bölüm'de : Mahir ve Feride'nin görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner.
51. Bölüm'de : Mahir en büyük düşmanı Turgut'la karşı karşıyadır sonunda. Bütün acılarının hesabını sorup, her türlü cezayı verebilecek haldedir.
52. Bölüm'de : Mahir ve Feride beklemedikleri bir durumla karşı karşıyadırlar. Ya Yasin'in dediğini yaparak kaçacaktır Mahir ya da Feride'yi dinleyip teslim olacaktır.
53. Bölüm'de : Feride ve Yasin'in bütün çabalarına rağmen, Mahir'in tutukluluk kararı verilir.
54: Mahir, Feride'nin Sinan'la nikah masasına oturduğunu duyunca delirir.
55. Bölüm'de : Bugüne kadar yaşadığı zor günlerin en karasıyla yüz yüzedir Mahir. Sevdiği kadının babası bu aşkın imkansızlığını anlatırken sessizce dinlemek zorundadır.
56. Bölüm'de : Mahir ve Feride'nin sevdası karşısında çaresiz kalan Mehmet Saim son kozunu oynar.
57. Bölüm'de : Feride ve Mahir, Turgut'un tutuklanmasıyla bir nebze rahatlarlar. Ancak Mahir, Turgut'un üstüne demir parmaklıkların kapandığını görmeden huzur bulmayacaktır.
58. Bölüm'de : Feride merhametine yenik düşerek Suna'ya evini ve hayatını açar. Mahir ise bundan habersiz evdeki ilk akşamları için hazırlık yapmaktadır.
59. Bölüm'de : Feride ve Mahir yaşadıkları küçücük kaçamağın bedelini bu kadar büyük ödeyeceklerini hiç tahmin etmemişlerdir.
60. Bölüm'de : Hakim, Nazif Kara'nın kalemini kırdığı an, Mahir'in Feride'yle hayalini kurduğu geleceği, Kara ailesinin tutunacak dallarını, Nazif'in son demlerini ailesiyle yaşama umudunu da tuzla buz eder...
61. Bölüm'de : Özgürlük yolunda attıkları ilk adımda engelle karşılaşan Kara Ailesi silahlı çatışmadan sağ salim çıkmayı başaramaz.
62. Bölüm'de : Nazif'in kararı bütün aileyi derinden sarsar.
63. Bölüm'de : Akın Hakim'in öldüğünü anlayan Mahir için işler iyice zorlaşmıştır.
64. Bölüm'de : Babasını ölümden kurtarmak için düşmanını özgürlüğüne kavuşturmayı göze alan Mahir, Turgut'u ikna etmeyi başarır.
65. Bölüm'de : Turgut'un ölümüyle Nazif Kara'nın kurtuluşuna giden kapılar kapanmıştır.
66. Bölüm'de : Mahir ve Feride ifadeyi, delili aldıklarını düşündükleri anda büyük bir sürprizle karşılaşırlar.
67. Bölüm'de : Nazif Kara'nın masumiyetini ispatlamak için canını ortaya koyan Mahir, babasına, ailesine sevdasına verdiği sözü tutmuş, geç de olsa adaletin yerine gelmesini sağlamıştır
68. Bölüm'de : Mehmet Saim'in net tavrına rağmen Feride ve Mahir'in evlilik planlarından vazgeçmeye niyetleri yoktur.
69. Bölüm'de : Mahir, ailesiyle uğraşan kirli ellerin şimdi de mahalleye dadandığından emindir.
70. Bölüm'de : Feride, sevdikleri söz konusu olduğunda gözü dönen Mahir'i nasıl durduracağını bilememektedir
71. Bölüm'de : Ayten'i kurtarmak için andını bozan Mahir yine karakolluk olmuştur.
72. Bölüm'de : Mehmet Saim ve Barut Necdet, Sinan'ı öldürüp suçu Mahir'in üzerine atmak konusunda hem fikir olurlar.
73. Bölüm'de : Gazeteye doğru emin adımlarla ilerleyen Mahir, Mehmet Saim'in tuzağına düşmek üzeredir.
74. Bölüm'de : Nöbetçi mahkemede hakimin kararını bekleyen Mahir tüm umutlarını yitirmiştir. Ona göre babasına oyun oynayan kötü güçler hala peşlerindedir ve şimdi de sıra ondadır.
75. Bölüm'de : Mehmet Saim düşmanın ne kadar güçlü ve zeki olduğunun farkındadır. Mahir'in babasının ve kendisinin başına gelen olayları araştırmaktan vazgeçmeyeceğinden emindir.
76. Bölüm'de : İnsanın yazgısından kaçamadığı bu koca dünyada Mahir Kara'da kendi kara yazgısını yaşamaya devam etmektedir.
77. Bölüm'de : Bomba olayının itirafçısı aniden ortadan kaybolmuştur. Bu kayıp sonrasında bütün gözler Mahir'e çevrilir.
78. Bölüm'de : Mahir baş koyduğu yol uğruna Nazif'in restini görür. Onurunu ve şerefini babasına bırakıp kararttığı kalbiyle baba ocağından çıkar.
79. Bölüm'de : Kabadayı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mahir, Boksör Hilmi'yi madara ettikten sonra onun mıntıkasını da ele geçirmiştir.
80. Bölüm'de : Tek amacı kabadayılara ulaşmak ve onlarla aynı masaya oturmak olan Mahir locaya girmeyi başaramaz.
81. Bölüm'de : Mahir kabadayıların karşısına geçmiş ve mallarının kendisinde olduğunu söylemiştir. Neye uğradıklarını şaşıran kabadayılar çok öfkelenmiştir.
82. Bölüm'de : Feride, Mahir ve Belgin'i dudak dudağa gördüğü anda yıkılmıştır. Hayatının en büyük acılarından birini yaşayan Feride hiç bir şey söylemeden orayı terk eder.
83. Bölüm'de : Feride, Mahir ve Belgin'i dudak dudağa gördüğü anda yıkılmıştır.
84. Bölüm'de : Feride'nin tayin kararını öğrenen Mehmet Saim duruma memnun olurken Kerime kızının uzaklara gitmesine asla razı değildir.
85. Bölüm'de : Feride için ayrılık günü gelip çatmıştır. Ankara'ya gitmek için biletler alınmış anne ve babası hazırlıklar için önden Ankara'ya gitmiştir
86. Bölüm'de : Belgin, İlknur ve Vehbi'den öğrendiklerini birleştirerek Mahir'in asıl amacının ne olduğunu çözer.
87. Bölüm'de : Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır.
88. Bölüm'de : Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan'ı öldüresiye dövmüştür
89. Bölüm'de : İntikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar'ın canını kurtarmayı seçecektir.
90. Bölüm'de : Kabadayıların masasından atılan Mahir başa dönmüştür. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaktadır.
91. Bölüm'de : Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgin'e sesini duyurmayı başarır.
92. Bölüm'de : Sarı Cemal'in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar.
93. Bölüm'de : Sarı Cemal'i vuran kişinin Seyit olduğunu gören Mahir onun peşine düşer ve yakalar.
94. Bölüm'de : Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir.
95. Bölüm'de : Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır.
96. Bölüm'de : Karakolda Turgut'u gören herkes büyük bir şok yaşamaktadır. Turgut, Mahir ve diğerlerinin bütün zorlamalarına karşılık kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtır.
97. Bölüm'de : Turgut'un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir'in kanına dokunmuştur. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin olmuştur.
98. Bölüm'de : Mahir demir parmaklıklar arkasında babasının kaçırıldığını öğrenmiştir ve çılgına dönmüştür. Kaçmayı bile göze almıştır.
99. Bölüm'de : Mahir, Kütük Nail'den babasının intikamını alıyor...
100. Bölüm'de : Mehmet Saim'in titizlikle hazırladığı plan sorunsuz bir şekilde işlemiştir. Mahir, Nail'i ve gazeteci Tarık'ı öldürmek suçlarından tutuklanmıştır.
101. Bölüm'de : Feride mesleğini kaybetme uğruna sevdiği adam için tanıklık yapmaya kararlıdır. Mahir artık kendisine bir oyun oynandığının ve bombacının Sosyete ya da Seyis olduğundan emindir.
Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA