Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Maskeler düşsün de nobranlığı görelim!

Başbakan Erdoğan' ın eşi Emine Hanım'ı hasta ziyareti için GATA'ya almamışlardı. Başbakan konuya değinirken, "Yaşadıklarımı ülkem kaldırmaz" dedi. D
evlet Bakanı ve eski Meclis Başkanı Bülent Arınç da "Bir Anayasa kitapçığı fırlatıldı, ülke büyük kriz yaşadı. Biz bunun bin misline maruz kaldık" açıklamasını yaptı.
Ayrıca MGK Genel Sekreteri Org. Tuncer Kılınç'ın, dönemin Başbakanı Abdullah Gül'e "Yerinizde olsam, karınızın örtüsünü çıkarırım" dediği, "Kendi kararı" cevabını alınca da "İnsan karısına hâkim olamaz mı" diye devam ettiği anlaşıldı.
Bizim siyasetçilerin çoğunda bir eziklik var. Münasebetsiz ağızların payını verseler de (Belli ki Gül gereken cevabı vermiş) olayı gizli tutuyor, Bülent Ecevit'in yaptığı gibi olayı hemen halka duyurmuyorlar.
Milletin ancak bir kısmından, o da iş işten geçtikten sonra haberi oluyor.
Acaba sıcağı sıcağına açıklasalar daha mı iyi olur?
Çünkü askerci medya, eşleriyle dans eden komutanların görüntülerini yayınlarken, ne kadar centilmen, kadın haklarına ne kadar saygılı olduklarını filan söylemeyi asla ihmal etmez.
Halbuki bunlar mizansendir.
Hele bir maskeleri düşürün: Bakalım altından çıkana kendileri bile tahammül edebilecek mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA