Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Akılcı olmanın nesi kötü?

Karşı tarafı karalamak, ilgisiz biçimde suçlamak... Nedenlerin yerine sonuçları koymak... Gerçekleri görmezden gelmek... Ben bu tip siyasetten bıktım.
Gürsel Tekin, CHP'nin en akıllı ve tecrübeli politikacılarından biri: Tabandan geliyor. Tabiri caizse "dayak yiye yiye..." yükseldi.
Ama o bile, "2020'yi Başbakan Erdoğan yüzünden alamadık" diyor. Niye? Çünkü Erdoğan "savaş çığırtkanlığı" yapıyormuş.
Halbuki Olimpiyat notlarımız medyada yayınlandı. Toplam 14 kategorinin 11'inde Tokyo'nun gerisinde kalmışız: Spor tesisleri, olimpiyat köyü, medya merkezi, organizasyon tecrübesi, çevre ve meteoroloji, konaklama, ulaşım, tıbbi hizmetler- doping kontrolü, güvenlik emniyet, telekomünikasyon, finans...
Gümrük- vize konusunda ise eşitiz... Tokyo'yu sadece hükümet desteği ve enerji kategorilerinde geçebilmişiz. Gelecek yarışa işte bu notlara göre hazırlanmalıyız.
Diyelim ki CHP iktidar oldu. Erdoğan'ı tek sorumlu ilan eden anlayış, onun yokluğunda, Olimpiyat'ın çantada keklik olduğunu sanarak, bizi bir kez daha hüsrana uğratacaktır. Ne kadar yanlış!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA