Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

İçimden geçenler

Fenerbahçe kongresinden önce yazdığım yazılara bakarsanız Aziz Yıldırım'ı eleştirdiğimi... Buna karşılık başlıca rakibi olan Mehmet Ali Aydınlar'a aktif destek vermediğimi görürsünüz.
Çünkü asıl mesele... Fenerbahçe için heykeli dikilecek, eli öpülecek işler yapan... Ancak daha sonra yüzümüzü kara çıkaran... Mahkemenin çete ve şike- teşvik suçlamaları nedeniyle beş yılı aşkın ceza kestiği... Kendini kurtarmak için Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kullanan Aziz Yıldırım'dan kurtulmaktı...
Yani gündem kimin seçileceği değil, kimin seçilmeyeceği idi. Kulübün aldığı cezalardan ve kamuoyu önünde düştüğü onur kırıcı durumlardan sonra... Yıldırım'ı evine göndermek gerekiyordu...
Yönetim meselesini sandığa indirgemenin ne kadar yanlış olduğunu, pazar günkü seçimde gördük. Ahlak, ideolojiye yenildi.
Aşiretçi bir zihniyetle oy kullananlar yüzünden, Fenerbahçe taraftarlarının yüzüne bir kara daha çalındı. İçimden geçenleri içime atıyorum. Başka söyleyeceğim yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA