Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMRE AKÖZ

Terim'in fantezisi

Fransız dergisi L'Equipe'e konuşan Fatih Terim, "Komşumuz Yunanistan'ın milli marşını ıslıklayacağımıza inanmazdım. Kültürümüzde komşulara saygı önemlidir. Yabancıları, misafirleri iyi ağırlamak vardır... Biz bu değiliz. (...) Yaşananlardan dolayı Türkiye adına özür diliyorum" demiş.
Hele bir de son cümlesi var ki... Al oradan, git Kurtlar Vadisi dizisindeki Mafyacı-Ergenekoncu tiplerin ağzına replik diye koy: "Kalbimiz iyidir ama bazen kanımız deli akabiliyor."
Baştan sona uydurmalarla dolu bir demeç... Hiçbir cümlesi bu topraklardaki gerçek insanlara, gerçek davranışlarına tekabül etmiyor.
Fırsatını bulur bulmaz komşusunun malına, mülküne el koyanlar, karısını- kızını zorla nikâhına alanlar, oğlunu ırgat diye işe koşanlar kimlerdi?
Askerde "Yunan gâvuruna" küfür ettirilerek talim yaptırılanlar kimlerdir?
16 Kasım 2005'teki İsviçre maçının bitiminde misafir oyunculara saldıranlar, tekme atanlar hangi takımın futbolcularıydı? Ve o takımın başında hangi hoca vardı?
Biz de buyuz, sen de busun!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA