Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Akıllı olun bir telefon da siz açın

Cengiz Öztürk çekirdekten yetişme bir gazeteci. Daha 14 yaşındayken koca bir gazetenin gece teleksçisi olarak başlamıştı, şimdi neredeyse torun sahibi olacak o dünkü çocuk. Bunca yıla sığdırdığı haberciliği şimdilerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde basın danışmanı olarak sürdürüyor. Neyin haber olacağını çok iyi bildiği için de gönderdiği notlar, verdiği istihbaratlar sağlam oluyor hep. İşte son haberi de böyle. İnsanlarımızın yüreğini ağzına getiren, hani o mahalle aralarına kurulmuş ruhsatsız çalışan LPG istasyonları var ya. Hah işte onların birer ikişer sökülüp yok edildiğinin müjde-haberini veriyor bize Cengiz kardeşim.

Bu çok önemli
Diyor ki:
"İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ruhsatsız çalışan LPG istasyonlarını sökmeye başladı. Faaliyetten men kararı alınan benzin istasyonları bugünden itibaren plan çerçevesinde sökülmeye başlandı. Avrupa ve Asya yakasında aynı ayda başlayacak söküm işlemleri şu şu şu istasyonlarda yapılacak."

Savsaklamayın e mi?..
Şimdi hepsini saysam sayfaya sığmaz bu istasyonların. Ama bir küçük not da ben vereyim size. Mahallenizde, yanınız yörenizde bu türden istasyonlar varsa hemen bildirin. Zabıtayı arayın, Büyükşehir Basın bölümünü arayın ya da doğrudan bize bildirin durumu. Minik bir zahmete katlanıverin yani. Açın telefonu, 'şurada da var' deyin bırakın gerisini halletsin ekipler. Bakın tekrar rica ediyorum bu iş önemli iş, savsaklamayın ve bildirin olmaz mı?..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA