Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SAVAŞ AY

Şanlıurfa doğru seçim

Dün gece Bucak Aşireti Reislerinden Fatih Bucak dostlarına şölen kıvamında bir yemek verdi. Onur konukları arasında Federasyon Başkanı Mahmut Özgener de vardı. Böyle fırsat her zaman yakalanmaz deyip yanına seğirttim. Sıra gecesi ekibi ezan dolayısıyla kısa bir ara verdi tam o ana sıkıştırdım kısa ve öz söyleşimizi...
-Şanlıurfa böyle bir futbol şöleni görmedi başkanım.
-Ne kadar isabetli karar verdiğimizi bir daha anladık. Herkes mutlu.
-Kentin kimyası değişti 3 gündür başkanım, olumlu yönde yani.
-Futbolun nasıl barış ve kardeşlik oyunu olduğu kanıtlandı yeniden. Bundan böyle de bu tür organizasyonları değişik illerde yapacağız. Alt yapısı uygun olmayan yerleri de bu durumlara getireceğiz bakanlığımız ve gönül birliği yapanlar sayesinde.
-Futbola ilgi çok büyük Anadolu'da.
-Kırsal kesimler de dahil sokak futbolunu geliştirmenin yollarını açıyoruz. Herkes İçin Futbol projemiz devam ediyor. Futbolun ana kaynağı mahalle araları. Oralarda yetişecek olan ne Metin Oktay'lar, Can Bartu'lar, Hakan Şükür'ler var.
-Stat da harika
-İftihar ettim herkes gibi.
-Gece nasıl?
-Çok değişik bir kültür ve çok da etkileyici. Sıra gecesi, türküler, yemek çeşitleri, mutfak zenginliği, konukseverlik doruk noktada. O kadar çok teşekkür edilecek insan var ki. Hepsini kucaklıyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA