Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

İşte Gamze'nin gizlediği aşkı

Popstar yarışması Türkiye'ye yeni şöhretler kazandırdı. Ama biri var ki, belki de gözler en çok onun üzerinde. Yarışmanın güzel sunucusu Gamze Özçelik'ten söz ediyorum. 16 yaşında Miss Turkey seçildi. Şimdi 21 yaşında. Türkan Şoray ve Haluk Bilginer gibi iki usta isimle kamera karşısına geçti, bir başka dizide daha oynuyor ama onun şansını döndüren Popstar yarışması oldu. Bugünlerde nereye bakarsanız Gamze'yi görüyorsunuz.

Gencecik yaşına rağmen bu şöhret Gamze'- nin başını döndürmüş değil. Yarışmada şarkı da söylediği için bu konuda da teklifler almış ama oyunculuktan başka bir şey düşünmüyormuş.

Gelelim özel hayatına... Yarışmada kraliçe seçildikten sonra Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan ile birliktelik yaşayan Gamze, son 1,5 yıldır bir başkasıyla beraber. Ama bu konuda sorulan sorulara kaçamak yanıtlar veriyor. Bütün röportajlarını okudum, sevgilisinin sadece adını söylüyor ve "Kim olduğu bir sır" diyor. Oysa Popstar'da hiçbir şey gizli kalmıyor, herkesin özel yaşamındaki gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Bu da Gamze'nin gerçeği: Sakladığı sevgilisi fotoğrafta birlikte gördüğünüz çocuk. Yakışıklı gencin adı Gökhan Demirkol... Bir dönem Darüşşüfaka'da basketbol oynamış. Ama o da Gamze gibi sırlarla dolu. Neden mi? Çünkü şimdi hangi takımda oynadığını kimse bilmiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA