Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Cansu,Tan'a aşık

Okan Bayülgen'in Deniz Seki ile ilişkisini açıklamasından sonra eski aşkı Cansu Dere'nin umudu bitti. Cansu da boş durmadı ve Tan Sağtürk ile yakınlaştı

Yılan hikayesine dönen üçlü bir aşk, sonunda netlik kazandı. Deniz Seki ile birlikte olmasına rağmen sık sık vazgeçemediği aşkı manken Cansu Dere ile de görüşen Okan Bayülgen, bu ilişkiler yumağı içinde hem kendini yoruyordu hem de sevdiği kadınları... Ancak Deniz Seki'nin taviz vermeyen tutumu sonunda Okan'ı bir seçim yapmaya zorladı ve Cansu'yu tamamiyle hayatından çıkartmaya karar verdi. Bu kararı almasıyla birlikte sevdiği kadını da kazandı. Geçtiğimiz hafta ilk kez doğumgününde Deniz Seki ile birlikte gazetecilerin karşısındaydı Okan. İlk kez kaçmıyordu. Tabii Deniz de mutluydu. Çünkü üçlü bir ilişkinin içinde sürekli adının anılmasından artık çok yorulmuştu. Okan'ın bu tercihi, ilk ilişkisini onunla yaşayan Cansu'yu da bir yol ayrımına getirdi. Tercihler yapılmıştı. Daha önceleri Okan'la ayrılık dönemlerinde başka beraberlikler yaşayan ama devam ettiremeyen Cansu, bu kez geri dönüş olmadığını açıkça gördü. Ve belki öfkeden, belki de misilleme yapmak istediğinden Cansu da yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü balet Tan Sağtürk ile birlikte. Ama henüz, hem ilişkiden hem de kendinden pek fazla emin değil. Bu nedenle sık sık yakın çevresine danışıp, duygularını netleştirmeye çalışıyor. Ve nedense bu dünyanın içinde kimse duygularını nadasa bırakamıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA