Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Akılsız ABD generali darbecilere ağıt yakıyor

Demek aptallığın da, densizliğin de rütbesi yokmuş.
İnsan Joseph Votel gibi Amerikan ordusunda general rütbesine ulaşır, Ortadoğu'daki ABD operasyonlarını yöneten CENTCOM'un komutanı da olabilirmiş.
Türkiye'deki darbe girişimini tezgâhlayan ve kendi insanlarını katleden asker bozuntuları yakalanınca da, aklını kullanıp "Müttefikimiz Türkiye'ye geçmiş olsun" diyecek yerde "ABD'nin Türk ordusundaki yakın müttefikleri tutuklandı" diyerek akılsızlığını ve densizliğini sergilermiş.

Kuşku rüzgârları
Zaten hepimizin aklında kuşku rüzgârları fırtına şiddetinde esmekte... Darbe girişiminin arkasında hangi yabancı devletin istihbarat örgütünü bulunduğu üzerinde sürekli çeşitlemeler yapılıyor. Ayrıca Fetullah Gülen'e mal bulmuş mağribi gibi sahip çıkan Amerikan yönetimi, bu tutumu ile kuşku rüzgârlarını daha fazla körüklemiyor mu?

Cumhurbaşkanı konuştu
Dün bu konuda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hepimizin düşüncelerine tercüman oldu...
Cumhurbaşkanı'nın bazı cümlelerini hatırlayalım:
"...Dünya bu demokrasi nöbetini tutanları sadece izliyor. Sadece bize oralardan geçmiş olsun. Söyledikleri bu. Arkasından 'Gelecek için endişe duyuyoruz.' Endişeleri şu; bu içeri alınanlar, tutuklananlar... ABD'de önemli makamda olan bir general 'İrtibat halinde olduğumuz üst düzey komuta kademesinde olanlardan içeri alınanlar olduğunu görüyorum' diyor.
İnsan biraz sıkılır. Bunun kararını vermek senin haddine mi, haddini bileceksin, sen kimsin?

Darbecileri besliyorsunuz
"...Sen benim ülkemdeki, yapılan bir darbe girişimine yönelik, kalkıp bu darbe girişimini püskürten bu devlete teşekkür edeceğine, darbecilerin yanında yer alıyorsun.
Zaten darbeci senin ülkende, besliyorsunuz.
Benim milletimi asla inandıramazsınız.
Milletim bu tezgâhın içinde olanları da biliyor. Bu tür açıklamalar, bu olayın arkasında kimlerin olduğunu biliyor. Bu açıklamalarla kendinizi açığa çıkarıyorsunuz..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA