Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BAŞYAZI MEHMET BARLAS

Bahçeli’nin ağır ifadeli uyarısı Cem Yılmaz üzerinde etkili oldu

Ünlü komedi sanatçısı Cem Yılmaz YSK'nın seçimlerin tekrarlanması kararı ertesinde Twitter hesabından şu açıklamayı yapmıştı:
"-Seçimleriniz iptal edilmiştir...
Peki! Biraz daha izahat istiyor ama yok. Çok üzücü bir durum...
Bunu memleketimiz hak etmiyor...
Bir daha oy kullanmak çok büyük bir zahmet olmayacak, gidip vazifemizi yapacağız.
Akıl almaz ama gerçek... Acı bir gerçek"

Bahçeli sert konuştu
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cem Yılmaz'ın bu açıklamasını şu sözlerle değerlendirdi:
"-Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever ve çok güler. Ben ise onu görünce önce bir elbiseni değiştir derim. Kravat tak, hatta takma başka bir şeyler yap. Belediye seçiminde oy vereceksen git ver ama sana yönelmiş sevgiyi siyaseten istismar edip hepimizin alerjisini toplamaya vesile olma. Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem."

Cem Yılmaz'dan cevap geldi
Algı gücü yüksek bir sanatçı olan Cem Yılmaz'ın Devlet Bahçeli'nin kendisini hedef alan sözlerini görmezden gelmesi mümkün değildi. Cem Yılmaz Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da İmamoğlu lehine mesaj atan sanatçılara bir daha programlarında yer vermeyeceklerine dair yaptığı açıklamayı da hatırlatarak Twitter hesabından bu defa şunları yazdı:
"-Sevgili dostlar ben bir halk kahramanı değilim, bir komedyenim.
Haddim, hududum belli.
Benim memleketimle ilgili hayalim, herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin şeklindedir. Nevşehir Belediyesi'ndeki dostum da ne zaman Nevşehir'e bir faydam dokunacaksa çağırsın, gelirim..."

Herkes Cem Yılmaz olamaz
Bahçeli'nin sözlerine Cem Yılmaz'ın verdiği cevap, Cem Yılmaz olmanın ne anlama geldiğini bilmeyenler tarafından tam anlaşılamaz. Sonuçta Cem Yılmaz sadece Ekrem İmamoğlu hayranlarının beğenileri ile bugünkü sevgi ve ilgi düzeyine ulaşmamıştır. Bahçeli'nin ağır ifadeli de olsa uyarısı, Cem Yılmaz'a toplum içindeki yerini hatırlattığı için, yararlı olmuştur.
Kısacası şu anda içinde bulunduğumuz ölçüsü kaçmış kamplaşmaya kendilerini kaptıranların, Cem Yılmaz'dan ders almaları doğru olacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA