Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Yepyeni bir başlangıç...

Yanal, "Gürcistan beraberliğini arkada bıraktık. Yunanistan'da kazanarak Türk halkını sevindireceğiz" dedi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atina'ya iner inmez ayağının tozuyla yaptığı açıklamada iddialı konuştu. Yanal, "Zor maç olacak ama üç puan için geldik. Takım olarak buna yürekten inanıyoruz. Burada en iyisini yaparak Türk halkını sevindireceğiz. Bunun için yeterli gücümüz ve inancımız var. Takımda sakatlıklar olsa da kadro içinde bunu çözecek oyuncularımız da mevcut. Bu konuyu içimizde çözeriz. Gürcistan beraberliğini arkada bıraktık. Burada kazanıp yeni bir başlangıç yapacağız" diye konuştu.

"Moraller düzeldi"
Gürcistan maçı sonrası takımda oluşan moralsizliği iki gün içinde büyük ölçüde giderdiklerini dile getiren menajer Can Çobanoğlu ise "Futbolcuların morallerini olabildiğince düzelttik. Grubumuzda oynanan ilk maçlar sonrası, her takımın birbirinden puan alabileceği görüldü. Bizde Atina'ya puan için geldik. Alacağımız galibiyet bize çok şey kazandırırken, rakibimiz Yunanistan'a da çok şey kaybettirecek. Bunun bilincindeyiz" ifadesini kullandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA