Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Alex geri döndü

Ciddi bir başlangıcın geri sayımındaki son hazırlık maçını oynadı Fenerbahçe. 30 Temmuz'da Honved ile resmi bir seriye girecekler. Lig, Süper kupa ve Avrupa Ligi derken üst üste, sonuç ve puan alınması gereken 90 dakikalar birbirini kovalayacak.
Zor Ağustos'un nasıl geçeceğinin ilk haberlerini aldık. Santos'un katılımı ya da İstanbul'un havası Alex'i tekrar takıma kattı! Oyun liderliği; Alex gibi güçlü bir karakterin vazgeçeceği bir mevki değil. Tribünlerin ağzındaki ilk isim olarak kalmanın tek yolunun, etkili olmak ve sorumlu oynamaktan geçtiğini biliyor.
Dün; yeni transfer Dos Santos'un hoş geldin partisiydi. Ama aynı zamanda Alexli bir Fenerbahçe'nin de ne kadar farklı olabileceğinin başka bir versiyonu gibiydi.

ESTETİK FENERBAHÇE
Daum, Cristian ve Guiza ile başlamadı. Her halde, Lig'deki gibi "altı yabancı" ile oluşacak şablonu korumak istedi. Perşembeye istediği gibi seçimini yapabilir, hem de yeni oyuncularına biraz daha takıma alışmaları adına süre kazandırır.
Pas yüzdesinin birden bire yükselmesiyle, Fenerbahçe'nin ceza alanına yaklaşırken, etkili ve estetik görüntüler çizmesi seyir zevki açısından umut verici.
Birbirlerine yakın kalıp, çizgi defansları bindirmelerle aşmaya çalışmaları akıllıca.
Coşkun Demirbakan yine iyi pas yapan, oyunu kontrol etmeyi düşünen bir takım kurmuş. Oyuncuları ilk golden sonra kendilerini çaresiz hissedip maçı bıraktılar. Bank Asya'da geçen seneden daha farklı olacaklardır.
Son sözümüz, basın tribününü yenileyip, daha keyifli bir hale getiren Fenerbahçe Yönetime'ne. Avrupalı meslekdaşlarımız yine bizi kıskanacaklar. Teşekkürler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA