Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Biz dev bir aileyiz...

İnsan hayatında anlamlı günler pek azdır. Yaşanmışlıkların birçoğu hafızamızın alt katmanlarında kalır. Kimi unutulmaya yüz tutar. Kimisi ise geri çağrıldığında fluya düşer. Hatırlananlar olduğu kadar unutulanlar çoğunluktadır. Unutulmayanlar ise kiminle yaşandığına bağlıdır. Yaşanmışlıklara anlamı mekan ve kişiler katar. İşte öyle bir güne ve geceye tanıklık etmenin mutluluğunu yaşıyorum. SABAH Ankara'nın 8'inci kuruluş yıldönümüne ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyorum. Evet, bugün 8 yaşından bir gün aldık. Size bu ilk güne nasıl geldiğimizin özetini yazacağım.
SABAH Ankara'nın temelleri 16 Aralık 2005 tarihinde Ersin Ramoğlu tarafından atıldı. Bir dönem Yaşar Önel'in yönetiminde yoluna devam eden SABAH Ankara, 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren benim yönetimimde seyrine devam ediyor. Habercilik çıtasını her geçen gün daha da yukarıya taşıdığımız SABAH Ankara'nın çehresindeki değişikliğin büyük takdir topluyor olmasından güç alıyoruz. Takdir edersiniz ki bu tür kutlama ve organizasyonların hazırlıkları günler öncesinden başlar. Bir takım ayrıntıları gözden geçirip kırgınlıkların yaşanmaması için çaba sarf edersiniz. Tüm bu detaycılığımıza rağmen unuttuklarımız değil gözden kaçırdıklarımız olabilir. Kasıt mümkün değil, kusur oldu ise affınıza sığınıyorum.
Kuruluş yıldönümümüz ile ilgili çiçek gönderen, ziyarette bulunan ve mesaj yayınlayan Ankara milletvekillerine, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, ilçe belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ediyorum. Kuruluş yıldönümümüz için düzenlediğimiz geceye katılarak bizleri onurlandıran ve güç veren SABAH Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ağabey başta olmak üzere yardımcısı Metin Yüksel'e, Bölge Ekler Koordinatörü Şaban Arslan'a, Savaş Ay'a, Grup Başkanlarımız Haluk Çimen, Metin Ergen ve Ümit Önal'a, Turkuvaz Medya'nın Başkent'teki yönetici ve yazarları Yavuz Donat, Okan Müderrisoğlu, Mehmet Çetingüleç, Nur Batur, Mehmet Akarca, Hüseyin Kocabıyık, Emin Pazarcı, Halil Kaya, Dursun Kahraman, Ahmet Sungur, Faruk Demirel, Umut Erel ve tüm çalışanlarımıza bizleri yalnız bırakmayarak güç verdikleri için teşekkür ediyorum. Kuruluş yıldönümümüz ile ilgili çiçek gönderen, ziyarette bulunan ve mesaj yayınlayan Ankara milletvekillerine, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'e, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e, ilçe belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ve siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyorum. S
ABAH Ankara
'nın kuruluş yıldönümü için iki günlük yoğun ama huzurlu, yorucu ama keyifli günler geçirdik. Hani hayata dair unutulmayacak anlar var demiştim ya… İşte bu güzel günleri birlikte yaşadığımız meslek büyüklerimizin katılımı, değerli yöneticilerimizin SABAH Ankara'ya verdikleri destek unutulmazın ötesinde değer katmıştır.
Öyleyse kazandığımız sinerji, topladığımız güç ve moral ile daha çok çalışmak üzere yollara düşme vakti. Yeni yılda yeni projeleri hayata geçirmeli…
Kalın sağlıcakla, mutlu haftalar…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA