Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Söz konusu Ankara olunca…

Her 'ben' kendi içinde ayrı bir değer taşır. SABAH Ankara tüm 'ben'lere ulaşan bir gazete… Toplumun tüm kesimini kucaklayan, ulaştığı haberleri hedef kitleyle buluşturan bir gazete… SABAH Ankara, her sabah nakış nakış yeniden işleniyor.
İşte bu bağlamda yapılanların takdir görmesi ayrı bir gurur kaynağımız. Sözlü teşekkürlerin, güzel sözlerin, methiyelerin bir de ödülle taçlandırılması ayrı bir keyif...
SABAH Ankara ekibi olarak Başkent'e dair nerede ne yaşanıyor ise sayfalarımıza taşıyoruz. Hiçbir yaşanmışlığı yok saymadan, sorunların takipçisi, başarıların kürsüsü oluyoruz.
Bunu yaparken de tüm değerlerimize sahip çıkıyor ve önemsiyoruz. Başkent üzerindeki siyasi kimlik algısına farkındalık kazandırmak istiyoruz.
Ankara'nın sanayi, ticaret, eğitim ve bilimin de başkenti olduğu vurgusunu yapıyoruz. Üzerimize etiketlenmiş gri havayı dağıtıp kentin çok renkliliğini gündeme taşıyoruz.
Bir kente dair ne var ise sayfalarımızda yer veriyoruz. Kimseye 'gözünün üzerinde kaşın var' demiyoruz. Saygı ve hukuk neyi gerektiriyor ise öyle davranıyoruz.
Haberciliğin gereklerini de unutmuyoruz. Hangi haber sayfalarda neyi hak ediyor ise onu alıyor. Haber toplantılarının harareti, coşkusu ve heyecanı hiç düşmedi. Düşmedi diyorum. Çünkü söz konusu Ankara...
Öyleyse, daha güzel bir Başkent, sorunsuz yaşam alanları, yaşanabilir bir kentin parçası olmaya çalışıyoruz. Duruş ve meslek ilkelerinden ödün vermeyen çalışma anlayışımızın hiçbir dönem kesintiye uğramayacağının altını çizmek istiyorum.
Ekonomi alanında etkin bir konuma sahip olan Ekosanayi Dergisi'nin jüri ve okur oylarıyla seçmiş olduğu 'Yılın Başarılı İş İnsanları' ödüllerinden birine layık görülmenin onurunu yaşatan tüm SABAH Ankara ekibine teşekkür ediyorum.
Başarının gerçek mimarları şüphesiz ki ekip arkadaşlarım. Değerlendirme kriterlerinde 'Yılın en iyi gazetecisi' unvanını layık görenlere teşekkürler…
Her ödül yeni sorumluluk getirir. Omuzlarımıza biraz daha fazla yük biner. Ne sorumluluklarımızdan ne de ağırlaşan yükümüzden şikayetçi değiliz.
Küçük bir teşekkürün ne denli anlamlı olduğunu biliyoruz. Yaşadığımız bu kente karşı hiçbir sorumluluktan kaçmıyoruz. Kaçmayacağız… İşte bu anlayış ile başlattığımız hamleler sürüyor.
Kısa bir süre sonra hasret bitecek. Geri sayım başladı.
Haftanın sözü olsun istedim; 'İnandıklarını görenler, görmediklerine inananlar arasından çıkar. İnanç, görmediklerimize inanmaktır. Bu inancın ödülü ise inandıklarımızı görmektir' der Amerikan atasözü…
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA