Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Çocuklar gururumuz

Her yıl yaşanır YGS heyecanı. Ardından LYS telaşı başlar. Bu yılkini farklı kılan baba olarak benim de bu heyecanı ikinci kez yaşıyor olmam. Emre ilk heyecanımızdı. Eren ikinci heyecanı yaşattı. Eren paşa diğer öğrenciler gibi milyonların içinden sadece biriydi.
Eren, ailenin küçüğü… YGS ve ardından LYS'ye hazırlığı diğer arkadaşları gibi aylar öncesinden başladı.
Sürekli elinde test kitapçıkları LYS'ye en iyi şekilde hazırlanıp hayalini kurduğu üniversiteye gitmekti tek amacı. Ailenin içinde tecrit bir hayat yaşadı aylardır. Ve artık özgür… Bu özel hayatı ona ayrıcalıklı kılan ise LYS'ye hazırlanıyor olmasıydı. Evimizin içinde iki ayrı dünya kuruldu. Biri rutin aile yaşantımız, diğeri ise Eren'in üzerine kurulan veya onu korumaya alan kalkandı.
Eren LYS'ye hazırlanıyor olmanın verdiği ayrıcalıkları çok iyi kullandı. Odası, tüm dış dünyaya kapatılmıştı. En ufak bir rahatsızlık duymaması için azami gayret gösterildi.
Uluslararası Antalya Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'ne yerleşti. Bizi mutlu etti. Evet, bu çocuklar bizim. Yerleşeni de bizim, yerleşemeyeni de… Ben hepsiyle gurur duyuyorum.
Siz de öyle yapın. Çocuğunuza sahip çıkın.
Hayat sadece test çözmek, YGS ve LYS'den ibaret değil.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta diliyorum…

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA