Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Teşekkürler Ankara…

Bu şehir 'Markaların Başkent'i… Türkiye'ye mal olmuş, uluslararası birçok markanın doğduğu kent. Ticaretin, ekonominin lokomotifi… Ülkeye Başkentlik yapmanın ötesinde değerlerin kenti… İşte bu bağlamdan yola çıkarak hafta içerisinde hazırladığımız 'SABAH Başkent' özel ilavemizi tüm Türkiye'ye ulaştırdık. Turkuvaz Medya Reklam Satış Koordinatörü Umut Erel ve ekibinin olağanüstü gayretleri, haber müdürümüz Hayrettin Bektaş ve muhabir arkadaşların özel çalışması, yazı işlerinde editör arkadaşlarımız Aslı Uyur Öztürk ve Fatih Yılmaz'ın titiz çalışması, görsel yönetmen Ünal Turakoğlu ve tasarım ekibinin yaratıcılığı enfes bir gazeteyi ortaya çıkardı. Bölge Ekler Yayın Koordinatörü Şaban Arslan, Turkuvaz Yazılı Medya Reklam Genel Müdür Yardımcısı Baki Tuğcu ve Bölgeler Reklam Grup Koordinatörü Ebru Atay'ın destek ve ekibe kattığı sinerjiyi yok geçemeyiz. SABAH Ankara ve tüm katlardaki sinerji sayfalara yansıdı.
Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Tabi ki en büyük teşekkürlerimizden biri de bu şehrin iş hayatına yön verenlere. Yatırımcılara… Onların desteği, onların sahiplenmesi markaları yurt geneline taşımamıza vesile oldu. Öyleyse, 'Bol kazanç ve bereket' diliyorum.
Kente dair tüm güzellikleri, mutlulukları, hüzünleri sizlerle paylaşıyorum.
Bu hafta istedim ki kendimize dair sevinçlerimize mutluluğumuza sizleri ortak edeyim.
Tüm birimlerimiz ve siz değerli okurlarımız ile bir bütünlüğün parçalarıyız. Arada bir olsun değil mi? "Teşekkür ilanı gibi bir yazı oldu" diyorsanız hoşgörünüze sığındığımı belirtmek istiyorum.
Hemen her yazımda ifade ettiğim gibi, bu şehrin tüm değerlerini sahipleniyoruz. Yanlışın üzerine giden, doğrunun yanında olan bir SABAH Ankara daima yanınızda olacak.
Sizden aldığımız güç ile SABAH Ankara'nın çıtasını çok daha yukarı taşıyacağıma inancım tamdır.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA