Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

'Kent Gazeteciliği'nin lideri…

Burası AnkaraTürkiye'nin Başkent'i, diğer bir ifadeyle kalbi… Anadolu'daki herhangi bir kent değiliz. Bünyemizde barındırdıklarımız vücudun tamamına nüfuz ediyor. Hal böyle olunca bizim mesleğin zorluğu ikiye katlanıyor. Başkent'te kent gazetesi yapmanın ne denli güç olduğunu biliyorum. Hem Ankaralı hem de Başkentli olacaksınız.
Başkent'te tüm Türkiye, Ankara'da ise bu kent konuşulur. Hal böyle olunca gazete sayfalarına yansıyacak olan haberlerin ne denli etkili olduğunu varın siz hesap edin.
Yaşadığımız bu kente dair sorumluluklarımız var. Sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Ankara'nın tüm değerlerini kucaklıyor, sahip çıkıyoruz.
Hiçbir komplekse kapılmadan inandığımız değerleri ve doğruları savunacak kadar mert ve yeri geldiğinde sert olabilecek mesleki derinliğe sahibiz. SABAH Ankara yüklendiği misyon gereği gücünü yalnızca okurundan alır. İşte o güç bizi daha da güçlü kılıyor.
SABAH Ankara'nın ilk gününe harç koyan tüm yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.
Bu bayrak yarışında bize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattığımızın bilinmesini isterim. Ankara'nın tüm dokusuna nüfuz eden bir SABAH Ankara var…
Kim bilir daha ne çok yazılacak yazılar, okunacak kitaplar ve yaşanılacak güzellikler olacak.
Bugün, SABAH Ankara'nın temellerinin atıldığı günün yıldönümü…
Evet, SABAH Ankara bundan tam dokuz yıl önce inançlı bir kadronun ürünü olarak sizinle buluştu. O gün bugündür de kesintiye uğramadan çıta hep yükselerek bugünlere gelindi.
Sürekli kendini yenileyen anlayışla yeniliklerin öncüsü, ilklerin habercisi olduk.
SABAH Ankara'nın yayın yönetmenliğini yapıyor olmanın haklı gururunu yaşıyorum.
Bir avucuz, ama binlerin, on binlerin sesiyiz… Sabah kahvenizi yudumladığınız her gün keyifle okuduğunuz SABAH Ankara'yı hazırlarken bu kentin tüm değerlerini, yaşanmışlıklarını dikkate alıyoruz.
SABAH Ankara'nın hazırlanmasında, bu binanın inşasında tuğlası olan ekibi hatırlatmak isterim; Gazetenin mutfağını oluşturan Aslı Uyur Öztürk ve Fatih Yılmaz editör olarak kılı kırk yarıyorlar. Görsel yönetmen Ünal Turakoğlu, sayfa tasarımda Burcu Nalçınkaya ve Kaan Şahin kuyumcu edasıyla haberleri birer birer sayfalara işliyor. Haber merkezimiz Hayrettin Bektaş sorumluluğunda Yüksel Temel, Çağatay Aytaç, Uğur Yıldırım, Hüseyin Durmuş, Fatih Tufan ve sporun duayen isimleri Ali Öcal ile Erhan Karadağ'dan oluşuyor.
Hiçbir karşılık beklemeden entellektüel birikimlerini bizimle paylaşan yazar dostlarımız; Osman Bekar, Yusuf Yalkın, Hasan Ötkün, Ali Erdoğan, Ahmet Tezcan, Emrah Yıldız, Hazal Ateş, Nuray Başar, Bengü Bağcı ve Bensu Çiftçi SABAH Ankara'nın belleği Yeşim Yener ve bendeniz
SABAH Ankara'nın size ulaşıncaya kadar geçen süreçte adını hiç duymadığınız kahramanları ve birimleri var. İşte onları da bu özel günde unutmak olmaz. Reklam Bölge Satış Koordinatörü Umut Erel, Matbaa Müdürü Ahmet Sungur, Turkuvaz Dağıtım Müdürü Murat İnsel ve Turkuvaz Abone Pazarlama Bölge Müdürü Dursun Kahraman ve ekiplerine de özellikle teşekkür ediyorum.
SABAH Ankara, Ankara'nın güçlü sesi olmaya devam edecek. Her gün büyüyerek, daha da gelişerek, her eve, işyerine girerek güçleniyor.
Kutlama mesajlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA