Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Milletin kalbi Ankara…

Siyasi partilerin Ankara'yı yönetecek yerel adayları son şeklini alıyor. AK Parti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı görkemli bir törenle adaylarını Arena'da tanıttı.
Aynı gün, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile tüm adaylar, milletvekilleri ve parti yöneticileri sabahın erken saatinde Ulus'taki Hacı Bayram Camii'nde bir araya geldi.
Hep birlikte sabah namazını kılan adaylar seçim startını Hacı Bayram Veli Hazretleri türbesinde dua ederek verdi. Hacı Bayram Camii'ndeki buluşmayı yine sadece SABAH Ankara sayfalarına taşıdı.

***
Demokrasi tarihimizin en önemli seçim sürecindeyiz. Ülke önemli bir virajın daha başında. Seçimi önemli, hayati ve tarihi kılan ise malumunuz olduğu üzere son yaşananlar…
AK Parti Ankara Aday tanıtım programında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Siz milletin kalbi olan Ankara'sınız…' cümlesinde 30 Mart'ın önemini bir kez daha ortaya koydu.
Evet, burası Başkent, Ankara, ülkenin kalbi… Kalp durursa vücudun diğer organları çalışmaz. Kalp teklerse sağlıklı yaşam, yerini hastalıklı bir sürece bırakır.
Daha güçlü bir Türkiye, güçlü yarınlar için Ankara'nın yerel yönetiminin önemi ortada…
Başbakan'ın bu cümlesi tüm Ankaralı adaylar için yol haritası olmalı. SABAH Ankara'nın 'Duayla Başladılar' manşetinde birlik ve beraberliğin fotoğrafı var aslında… Gözlerinin içi gülüyor, yüzüne tebessüm yansıyor ise kalbinde bir sızı vardır.
Bir sancı, bir hasret bu. Ülkenin hasreti, toplumun arzusu, bireyin umudu gibi… Değişim ve dönüşümler sancılı olur.
Yüreğinde o sancıyı hissetmiyorsan değişimi tamamlayamazsın.
Bu sancıyı gördüğüm, bunu inancıyla perçinleyen Barış Aydın'dan söz etmek istiyorum. 'Ben varım' dediği gün itibarı ile AK Parti saflarında duruşunu sergiledi. CHP'nin kalesi addedilen Çankaya'da 'varım' dedi. O da benim gibi 'zor'u seviyor. Başarı 'zor'u kazanmakta yatıyor. Tarih ise 'zor'u başaranları sayfalarına yazıyor. 'Aydın' yüzünü 'Barış' ile bütünleştiren Barış Aydın'ın Çankaya'daki performansını önemsiyorum.
Sokakta kabul görüyor. Genç, başarılı bir işadamı… Hayırsever, yüreği sevgi dolu… Geldiği yeri unutmayan, unutturmayan biri… Pozitif ve güler yüzlü… Tebessüm deyince; Alemlere rahmet iki cihan serveri Efendimiz bize sadakayı çok vermemizi telkin etmektedir. "Verecek bir şeyimiz yok Ya Rasülallah" diyenlere de "İnsanlara tebessüm etmeniz de bir sadakadır" buyurmuşlardır.
Barış bunu hep yapıyor.
Bir tebessümün yeni bir dünya kurduğu, mutluluk dolu, sağlıklı, güzel bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA