Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yaz rehavetine düşmeden…

Bayram sonrası izin telaşı hız kazandı. Okul zili çalmadan, iş yoğunluğuna girilmeden yıllık izinler planlanır oldu. Tüm bu rehavet içinde dahi SABAH Ankara olarak haber trafiğimiz hiç kesintiye uğramadı.
Bayram ve sonrasında terk edilmiş bir kent havasına bürünen Ankara'da haber koşumuz kesintisiz devam etti.
İş dünyasının tatil günlerinden istifade ederek sahil bandına kaçtığı sayılı günler bitiyor.
İçinde bulunduğumuz ay itibarı ile haber merkezimizde de izinlerin hız kazanacağı dikkate alındığında mesaide kalanların iş yükünün arttığı günler yaşıyoruz.
Hal böyle olunca habercilik ilkelerimizden taviz vermeden daha fazla mesai yaparak Ankara'nın nabzını tutmayı sürdüreceğiz.
Siz değerli okurlarımızın teveccühü ile daha iyi bir SABAH Ankara için yeni yayın dönemi için de hazırlıklarımızı planlar olduk.
Kent gazeteciliğinde yeniliklerin öncüsü olan SABAH Ankara'da bireysel izin günleri başlamış olsa bile kaybolmayan sinerji ve heyecan ile daha iyi bir gazete olma çabamız kesintisiz sürüyor.
Yaz rehavetinin uğramadığı tek adres SABAH Ankara…
Habercilik, rehaveti kaldırmadığı gibi okur da bu rehaveti ağır cezalandırır. Gündemden kopmamak, özel gündemini korumak adına mevsimsel geçişlerin bizim meslekte yeri yoktur.
Geride bıraktığımız hafta SABAH Ankara'ya özgün haberciliğimiz manşetlerimize yine yansıdı.
Bu bağlamda Gazze'de yaşananları dünya kamuoyuna aktaran a haber muhabiri Ahmet Dönmez ve kameraman Taşkın Ural'ın bölgede yaşadıklarını ve yaşananları özel röportajımız ile sayfalarımıza taşıdık.
Kan, gözyaşı ve barut kokularının olmadığı sevgi ve barışın hakim kılındığı güzel bir dünya olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA