Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

SABAH Ankara yazdı paralel yönetici gitti

12 Mart 2014 tarihli "ATO'da Paralel Oyun" başlıklı haberimiz ve devamında 17 Mart 2014 tarihli "Seçimden sonra tasfiye", 18 Mart 2014 tarihli "Halkbank'a desteği örgüt engelledi", 19 Mart 2014 tarihli "ATO seçimlerinde inşaatçılara darbe", 15 Nisan 2014 tarihli "ATO seçiminde paralel izleri", 16 Nisan 2014 tarihli "ATO'ya skandal sorular", 17 Nisan 2014 tarihli "ATO'da kanunsuz seçim operasyonu", başlıklı haberlerimiz, ATO'daki paralel yapıyı deşifre etmeye yönelikti…
14 Kasım 2014 tarihli "ATO'daki paralel yapı için düğmeye basıldı" manşetimiz ise daha önceki yayınlarımızın meyvesini verdiğini duyuran haberdi.
2013 yılı ekim ayında göreve getirilen ve bu tarihten itibaren ATO'nun genel sekreterliğini üstlenen Mustafa Babayiğit'in görevden alınması, ATO'da paralel yapıya karşı gerçekleşen ilk operasyon olarak kayıtlara geçmişti. Bu gelişme, SABAH Ankara'nın etkili yayınlarıyla gerçekleşmişti. Mustafa Babayiğit'in yerine gelen Ahmet Güran'ın Salih Bezci'ye yakın bir isim olduğu da yine haberimizde yer alıyordu.
Zorunlu değil ama sorumlu bir açıklama olsun istedim… Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA