Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Bir başarı hikâyesi…

Ankara'dan doğdu İstanbul'da zirveye çıktı… Geride bıraktığımız hafta İstanbul'da düzenlenen 3'üncü Uluslar arası Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı'nın açılışına katıldım.
Fuarın resmi açılışından bir gün önce ise Sabah Gazetesi ile birlikte tüm Türkiye'de dağıtılan 'Akıllı Sistemler' ilavemiz büyük ilgi gördü. Sabah Gazetesi'nin sponsorluğunda gerçekleşen Uluslar arası Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı'na ilişkin hazırladığımız gazetenin sektör temsilcileri tarafından büyük ilgi görmesi tüm yorgunluğumuzu aldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen fuara yurtdışından da ciddi katılım gerçekleşti.
ICSG İstanbul 2015 Fuar ve Kongresi Ankaralı bir firma olan HHB Fuar ve Organizasyon tarafından 3 yıldır başarıl ile gerçekleştiriliyor. İlkinde katılım sağlamadığımız bu uluslar arası buluşmaya ikinci ve üçüncü yılda dâhil olduk. Sabah Gazetesi olarak geçen yıl ve bu yıl medya sponsoru olmakla kalmayıp buluşmaya ilişkin özel gazete hazırladık. Uluslar arası organizasyonu hazırlık ve yürütülmesinde ciddi bir operasyon gerçekleştiren HHB Fuar ve Organizasyon firmasının genel müdürü Şule Esma Dadak başta olmak üzere, Gizem Yücel, Iraz Gümüş, Ekin Yıldız, Selin Doğan ve tüm ekibe bir teşekkür borcumuz var. Emeği geçenlere teşekkür ederim…
Hep diyorum ya… Ankara'nın değerlerine sahip çıkmalıyız. İşte bu bağlamda Ankara'nın birçok başarılı firması başkenti uluslar arası arenada başarı ile temsil ediyor. HHB Fuar ve Organizasyon firması bunlardan sadece bir tanesi. Bu vesile hepsine bir alkış gelsin.
Sağlık ve mutluluk dolu bir hafta olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA