Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Akıl tutulması…

Öyle şeyler yaşıyoruz ki. Sabrın sınıra dayandığı günlerdeyiz. Bu ülkenin yeniden ayağa kalkması için yapılanlar ortada. İhmal edilmişliklerin süratle giderilmesi için neler yapılmadı ki. Bölgeye havaalanlarından tutun barajlara varıncaya kadar ilmek ilmek işlendi.
Hepsi bir kenara, kendini ifade edebilme yetisi kazandı insanımız… Mücadele terörle, teröristle… Amenna… Son yaşananlardan sonra Kürt siyasi hareketi dediğimiz yapı sınıfta kalmıştır. Birlik ve beraberliğimize bu siyasi yapı destek vermemiştir. Özerklik naraları atanlar ortada. Artık gerçeği görme günü. Gerçekle yüzleşme günü. Toplumun zayıflayan sabır kodları yeniden güçlendirilmeli. Aksi halde durumun içinden çıkılmaz hal alacağı malum. İstenen de budur… Ülkenin kodlarını bozmak ve toplumları karşı karşıya getirmek istiyorlar. Bu yaşananlara Kürt kardeşlerimizin de "dur" deme vaktidir.
Kardeşlik kavramının içi doldurulmalı.
Aksi halde kardeşlerimiz ifadesi havada kalacaktır. Kardeş kardeşe silah çekmez.
Kardeş kardeşin kanına ekmek doğramaz.
Bu ülkenin askerine, polisine ve değerlerine kurşun sıkan ellerin kardeşimiz olabilme olasılığı yoktur.
Onlar, onlara destek verenler teröristtir.
Terörden medet umanlardır. Kurdukları hayallerin bu coğrafyada hayata geçme şansı yoktur.
Ben Kürdü ile Türkü ile Lazı, Çerkezi ile bir bütünüm… Bu bütüne kast edenler gerektiği yanıtı alacak ve almaya devam edecektir. Devleti ile savaş halinde olan bölücü örgütle birlikte hareket etmenin faturası ağır olur.
Kürtler adına siyaset yaptığını ifade eden oluşum acil olarak kendini çek etmeli. Siyaset mi, silah mı? Yoksa ne? İşin şirazesi kaymış durumda… Yaramız derin. Acımızın tarifi yok. Ciğerimiz paramparça… Yüreğimiz yanıyor. Nefes almak bu kadar güç olmamıştı.
Askere, polise, demokrasiye, geleceğimize kurşun sıkanlara lanet olsun. Kalleşsiniz… Alçaksınız… Hainsiniz… Sizi yönetenler, ağa babalarınız şunu iyi bilsin ki… İnsan da değilsiniz...
Terörün amacı belli… Korku ve panik… Bilmediğiniz, anlamadığınız şu… Bizim kodlarımızda korku yok… Panik yaradılışımızda kodlanmamış... Ama sizin gözlerinizin içinde korkuyu da paniği de görüyorum.
Ortadoğu bataklığına çekilmek isteniyoruz… Birlik ve beraberliğimize kast ediliyor… İç savaşa sürüklenip bölünmek isteniyoruz. Bu tuzağı görmeyen var mı? Bu tuzağa Türkiye düşmeyecek. Düşürülemeyecek…
Başın sağ olsun büyük Türkiyem…


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA