Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Sabah Ankara 12 yaşında…

SABAH Ankara'nın bugün doğum günü… Bundan tam 12 yıl önce Ankara'nın en etkili kent gazetesi olarak yayım hayatına başladı. İnsan hayatında anlamlı günler pek azdır.
Yaşanmışlıkların birçoğu hafızamızın alt katmanlarında kalır.
Kimi unutulmaya yüz tutar.
Kimi geri çağrıldığında fluya düşer. Hatırlananlar olduğu kadar unutulanlar çoğunluktadır.
Unutulmayanlar ise kiminle yaşandığına bağlı.
Yaşanmışlıklara anlamı mekan ve kişiler katar. İşte öyle bir güne tanıklık etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. SABAH Ankara'nın 12'nci kuruluş yıldönümü… Evet, bugün 12 yaşından bir gün aldık. Size bu ilk güne nasıl geldiğimizin özetini anlatayım… SABAH Ankara'nın temelleri 16 Aralık 2005 tarihinde Ersin Ramoğlu tarafından atıldı. Bir dönem Yaşar Önel'in yönetiminde yoluna devam etti. SABAH Ankara, 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren benim yönetimimde seyrine devam ediyor.
Habercilik çıtasını her geçen gün daha da yukarıya taşıdığımız SABAH Ankara'nın çehresindeki değişikliğin büyük takdir topluyor olmasından güç alıyoruz.
Kuruluş yıl dönümüzü kutlayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.
Hani hayata dair unutulmayacak anlar var demiştim ya… İşte o unutulmayanlar arasında Ankara'da yaşadıklarımız yoğunluk kazanıyor.
Manşetlerimiz kente dair birçok sorunun çözümüne katkı koydu.
Öyleyse kazandığımız sinerji, topladığımız güç ve moral ile daha çok çalışmak görevimiz…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA