Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OSMAN ALTINIŞIK (ANKARA)

Yeni yıl ve terör…

Bir yılı bitirirken yeni yıla dair istekleri, ümitleri, dilekleri, en güzel şekilde belirtmenin planlarını yapıyordum… 2017 daha güzel bir yıl olsun, 2016'daki tüm yaşanmışlıkların bir daha hayatımıza girmemesini ümit ediyordum.
Acıların, hüznün, gözyaşının ve barut kokularının olmadığı bir 2017 olsun istiyordum. Tüm dua ve dileklerim bu yöndeydi. O kadar çok acı yaşadık.
O kadar çok hüznü bir arada gördük ki…
Barışın, sevginin ve hoşgörünün daha çok hâkim olduğu bir dünya olsun istiyordum. Yüreğimiz artık acıları, göz pınarlarımızı yaşı kaldırmaz olmuştu. Terör örgütleriyle dört bir kulvarda mücadele eden ülkemin daha fazla acı yaşamaması için 2017'den umutluydum. Umutsuzluk umudum olmasın istemiştim.
Ne var ki terör hedef seçmediği gibi zaman dilimi de ayırt etmiyor. Yeni yılın ilk gecesi İstanbul'da bir eğlence mekanını seçerek masum insanlarımızın canına kıydı. Bu topraklardan terörün yok edilmesi için verilen kararlı mücadele terör ve terörü destekleyenlerin de yeni yılda huzurumuza kast edeceklerini ortaya koymuştur.
Türkiye asla ve asla kirli oyunlara geçit vermeyecektir. Bu kirli oyunların aktör ve senaristleri ülkemize boyun eğdirmeye çalışmaktadır. Ülke olarak birlik ve beraberliğimizi koruyarak yeni yılda da bu zorlu mücadeleye hazır olmalıyız. Yapılan bu alçak saldırıyı lanetliyorum.
Hainlerin, alçakların, şerefsizlerin bu saldırıları Türkiye'ye diz çöktüremeyecektir. Tüm dünya ve terörden beslenenlerin şapkalarını bir kez daha önlerine koyma vaktidir. Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara şifa, ulusumuza başsağlığı diliyorum. Hani demiştim ya… Yeni yılın güzel dileklerini paylaşacaktım diye…
Yeni yılda sevgi ve barış olsun… Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalmasını umut ediyorum… 2016 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalsın…
2017 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizimle olsun… Gözyaşı ve barut kokularının olmadığı bir yıl olsun…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA